Τέρμα τα γλέντια, μόνο κοπή πίτας πλέον... Τα υπόλοιπα μέσω ίντερνετΔιεξήχθη χθες Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022 το βράδυ στα γραφεία του συλλόγου « Η Κόζιανη» η 1η συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, έτσι όπως πρόκυψε από τις εκλογές του Δεκεμβρίου 2021.


Παράλληλα έγινε και η κοπή της Βασιλόπιτας του διοικητικού συμβουλίου για το καλωσόρισμα της νέας χρονιάς.

Πρέπει να αναφέρουμε ότι τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας σύμφωνα με τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα έναντι του COVID-19.

Αφού δόθηκαν οι καθιερωμένες ευχές από κάθε μέλος του Δ.Σ για μια καλή και ασφαλή χρονιά και για μια καλή και δημιουργική θητεία πάρθηκαν οι εξής αποφάσεις:

1) Για την καλύτερη οργάνωση και λειτουργία του συλλόγου και θέλοντας να διατηρήσουμε ενεργούς το κάθε μέλος, δημιουργήθηκαν επιτροπές .

Οι επιτροπές είναι οι :

· Εκτελεστική-Διοιήκησης & Οικονομικών ( Πρόεδρος: Τζουμερκιώτης Γρ.)

· Δημοσίων Σχέσεων-Προβολής &Επικοινωνίας (Πρόεδρος: Κυριάκου Ελένη – Σιδηράς Νικόλαος)

· Χορευτικών Τμημάτων Ενηλίκων (Πρόεδρος: Φτάκας Αθανάσιος)

· Παιδικών Χορευτικών Τμημάτων (Πρόεδρος: Γκλούμπου Αναστασία)

· Φανού και Αποκριάς (Πρόεδρος: Μωυσιάδης Ηλίας)

· Διοργάνωσης Παγκόσμιας Ημέρας χορού (Πρόεδρος: Ζαρκοδήμου Θωμαή)

· Διοργάνωσης Σεμιναρίου & Γιορτής Καλοκαιριού (Πρόεδρος: Τράγιας Βασίλειος.)

· Περιουσιακών Στοιχείων (Πρόεδρος: Χατζηγιαννάκη Σοφία)

Οι επιτροπές θα είναι 3μελής ή 5μελής κατά περίπτωση και η θητεία τους θα ακολουθεί τη θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου.

Το επόμενο χρονικό διάστημα θα στελεχωθούν και θα τεθεί το πλαίσιο λειτουργίας τους.

2) Καταρτίστηκε το πλάνο δράσης (action plan) του συλλόγου και Φανού «Η Κόζιανη» για το 1ο τρίμηνο του 2022. Το 1οτρίμηνο περιλαμβάνει και την Αποκριά, μια περίοδο που ο σύλλογός μας έχει έντονη παρουσία.

Λόγω της πανδημίας αποφασίσαμε να συμμετάσχουμε στην Κοζανίτικη Αποκριά, Τηλεοπτικά, Ραδιοφωνικά και Διαδικτυακά.


Ετοιμάζουμε και θα παρουσιάσουμε τόσο στην Κοζάνη όσο και στο Πανελλήνιο, μέσω γνωστής πλατφόρμας διαδικτυακής επικοινωνίας, δρώμενα, ήθη-έθιμα, τραγούδια και βιωματικές ιστορίες της Αποκριάς της Κοζάνης. Θα υπάρχει η δυνατότητα και ζωντανής μετάδοσης μέσω Youtube και Facebook.

3) Η Αντιπρόεδρος του συλλόγου και εκπαιδευτικός Ελένη Κυριάκου μας παρουσίασε το project « Η παράδοση αγκαλιά με τη εκπαίδευση », που στόχο έχει να εντρυφήσει στα παιδιά των σχολείων του δήμου μας την παράδοση και τον πολιτισμό της Κοζάνης.

Το εν λόγω project αφού ολοκληρωθεί θα τεθεί άμεσα σε εφαρμογή.

Να αναφέρουμε ότι οι αποφάσεις πάρθηκαν ομόφωνα.

Τέλος για την ιστορία να πούμε ότι το φλουρί της βασιλόπιτας έπεσε στον σύλλογο, στον καθέναν μας δηλαδή και να ευχαριστήσουμε το μέλος του συλλόγου Πιστόλα Σάκη (Μπουγάτσα ο Θανάσης) για την ευγενική χορηγία.Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια