Είναι και οι πρώτοι ψάχνουν "αντίπαλο"...Αιμοδυναμικό νοσοκομείου Βέροιας. 310 αγγειοπλαστικές το 2021 εν μέσω πανδημίας

 



Ούτε μια μέρα δεν έκλεισε τον δύσκολο χρόνο που πέρασε το αιμοδυναμικό εργαστήρι του νοσοκομείου Βέροιας, καταφέρνοντας να φτάσει τις 310 αγγειοπλαστικές στεφανιαίων -εκτός από τους βηματοδότες- και σημειώνοντας μάλιστα οριακή άνοδο σε σχέση με πέρσι, όταν πανελλαδικά υπήρξε σημαντική μείωση στα δημόσια νοσοκομεία προς όφελος του ιδιωτικού τομέα. 
Όπως γράφει και το www.pena.press, αν σκεφτεί κανείς με ποσό προσωπικό έγιναν όλα αυτά και υπό ποιες συνθήκες, είναι σχεδόν άθλος!. 

«310 αγγειοπλαστικές είναι πάνω απ’ τον Άγιο Παύλο Θεσσαλονίκης και πάνω από μεσαία νοσοκομεία Αθήνας…» σημειώνει ο επεμβατικός καρδιολόγος και υπεύθυνος του αιμοδυναμικού, Αντώνης Σαμαράς, και συνεχίζει:

«Όλα αυτά θα ήταν αδύνατα χωρίς την υπομονή, τον επαγγελματισμό και την αυτοθυσία του προσωπικού και τη διαρκή υποστήριξη της διοίκησης. Ευχαριστώ πολύ συναδέλφους και ασθενείς για την εμπιστοσύνη τους. Θα αποφύγω να δώσω υποσχέσεις για το μέλλον όσο διαρκεί η πανδημία, εύχομαι το νέο έτος να μας βρει υγιείς και εμβολιασμένους.». 
Να σημειωθεί πως βασικό στέλεχος του αιμοδυναμικού εργαστηρίου είναι ο επεμβατικός κ. Αντώνης Παπαδόπουλος. 

 




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια