Το 54ο τεύχος του Together Free Press κυκλοφορεί!

 Γνωρίσαμε τον Αργύρη Καραμούζα μέσα από επτά φωτογραφίες του. Απομονώσαμε λεπτομέρειες κτηρίων και συνθέσαμε την δική μας ουτοπική εκδοχή του αστικού τοπίου. Συζητήσαμε με την Ναυσικά Αντωνιάδου για το cyber bullying, τις διαφοροποιήσεις του από τον παραδοσιακό εκφοβισμό, την νέα ψηφιακή κουλτούρα και τις Τεχνολογίες της πληροφορίας. Ζωγραφίσαμε παρέα με την Στ’ τάξη του 2ου δημοτικού σχολείου Κρόκου το ποίημα του Κωστή Παλαμά «Ζωή». Ανακαλύψαμε το πρώτο ροκ συγκρότημα στην Κοζάνη και τις πρώτες discotheques! Συναντήσαμε τον Μιχάλη Πιτένη επί σκηνής σκιαγραφώντας την πορεία του στον χώρο του θεάτρου.

Επισκεφθήκαμε τον Δήμο των τεσσάρων λιμνών και ξεναγηθήκαμε στην εξαιρετική ομορφιά του. Συναντήσαμε τον Βασίλη Μητσόπουλο, Πρόεδρο του Αναγκαστικού Συνεταιρισμού Κροκοπαραγωγών Κοζάνης. Ταξιδέψαμε στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στην καρδιά του Στρασβούργου παρέα με 16 νέους της αποστολής του ΟΕΝΕΦ. Αναρωτηθήκαμε τι αποκαλούμε ενημέρωση σήμερα με τον Νίκο Συρίγο. Ξεκινήσαμε από κάτι μικρό και φτάσαμε ψηλά με τον ΣΝΙΣ! Βρήκαμε τρόπους και ιδέες για να γεμίσουμε τις ημέρες και νύχτες σε 8 + 1 σημεία στην πόλη.

Πήραμε μέρος σε έναν αλλόκοτο πόλεμο. Βγάλαμε τη γλώσσα στη ζωή, λογοκρίναμε στίχους, μάθαμε ορθογραφία παίζοντας, κλείσαμε τα μάτια και είδαμε Ορκς. Γράψαμε για την επί δεκαετίες ανέκδοτη αυτοβιογραφία του Αλμπέρ Καμύ,ο Πρώτος άνθρωπος. Προετοιμαστήκαμε για το 8ο Ιnternational Snow Camp και στρέψαμε το βλέμμα μας παρέα με τον Χρήστο Αλμασίδη στον αθλητικό τουρισμό της περιοχής. Μαγειρέψαμε τριφτή τυρόπιτα και διαβάσαμε τις πλανητικές διελεύσεις!

Αυτά και άλλα πολλά στο Together που κυκλοφορεί!

Τogether Free Press

Αρχελάου 25, Κοζάνη

Τ. 2461025600

ΕInfo@togethermag.gr

W. togethermag.gr

FB : @togethermazi

IG: @together_free_press

Ιssuu: @together43

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια