Μηδέν εις το πηλίκoν...


ΚΟΖΑΝΗ-ΚΑΣΤΩΡ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ 0-0 

Χωρίς νικητή έληξε η αναμέτρηση στο πλαίσιο της Γ΄ Εθνικής του 2ου ομίλου ανάμεσα στην Κοζάνη και τον Κάστορα με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν σε δυο αγωνιστικές μόλις ένα βαθμό. Οι γηπεδούχοι ήταν μέτριοι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού χάνοντας μάλιστα και κάποιες ευκαιρίες που δυστυχώς δεν μετατράπηκαν σε γκολ.  Στο δεύτερο ημίχρονο η Κοζάνη ανέβασε κάπως την απόδοση της ωστόσο η μπάλα δεν βρήκε το πλεκτό…. Στο 82′ κάθετη πάσα του Βασιλίεβιτς στον Μπουλγκουρίδη, αυτός έβγαλε τη σέντρα, ο Ταφαρλής σε πολύ καλή θέση έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα άουτ χάνοντας μεγάλη ευκαιρία. Στο 88′ πάσα του Βασιλίεβιτς στον Μπουλγκουρίδη μέσα στην περιοχή η μπάλα βρήκε το χέρι του Μήνου, αλλά ο ρέφερι το θεώρησε ακούσιο… παρά τις διαμαρτυρίες της Κοζάνης. Η Λάρισα, η Τσαριτσάνη και ο Πυρσός Γρεβενών, έχουν κάνει το 2 στα δυο. Τα Γρεβενά πήραν τους τρεις βαθμούς χωρίς να «ιδρώσουν», αφού αγωνιζόταν με τη Λευκάδα που αποχώρησε από το πρωτάθλημα. Εντυπωσιακή ήταν η Καστοριά που κέρδισε με ευρύ 6-1 τον Όλυμπο Κέρκυρας. Την επομένη αγωνιστική η Κοζάνη θα αγωνιστεί με την Πρέβεζα εκτός έδρας που δεν έχει ακόμη βαθμό στο πρωτάθλημα.  
ΚΟΖΑΝΗ (Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Στεργιόπουλος, Τραυλός, Μαλούτας (68′ Βασιλίεβιτς), Κάλφας, Καραμπατζάκης, Χαματάϊ (74′ Πιπινίκας), Μπουλγκουρίδης, Προβίδας, Ταφαρλής, Κυρ. Παπαδόπουλος (59′ Γ. Τσικόπουλος).
ΚΑΣΤΩΡ (Τσούκλης): Κοσμίδης, Γκούρλιας, Τράντας, Μπακιρτζής, Μήνος, Τσούκλης, Τάσσιος (55′ Μπορώζης), Μηλιάτης (73′ Ιωαννίδης), Γ. Αντωνιάδης, Καλύβας, Τζώτζης (82′ Δηνάδης).
Διαιτητής: Τζοφώλης (Τρικάλων).
Βοηθοί: Μανάσης (Τρικάλων), Τζάνης (Τρικάλων).
2ος όμιλος- Αποτελέσματα
Καστοριά-Όλυμπος Κέρκυρας                         6-1
Δόξα Κρανούλας-Καμπανιακός                       0-0
Οδυσσέας Κορδελιού-Εθνικός Φιλιππιάδας    0-2
Κεραυνός Θεσπρωτικού-ΑΕΛ                          1-3
Δόξα Πενταλόφου-Θεσπρωτός                        0-0
Πρέβεζα – Οικονόμος Τσαριτσάνης                 1-2
Κοζάνη-Κάστορας                                            0-0
Τηλυκράτης Λευκάδας-Πυρσός Γρεβενών       0-3 α.α.


Επιμέλεια Θανάσης Τέγος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια