Τα παιδιά θα παίξουν, θα διασκεδάσουν, θα χαρούν


ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ

Ο Μακεδονικός Κοζάνης και ο ΠΑΟΚ Κοίλων συνδιοργανώνουν για πρώτη χρονιά,  μεγάλο ποδοσφαιρικό τουρνουά από την Παρασκευή 14 Ιουνίου έως και την Κυριακή 16 Ιουνίου στο Λιάπειο αθλητικό κέντρο.
Η συμμετοχή των ομάδων είναι μεγάλη αυτή την πρώτη χρονιά της διοργάνωσης και θα υποστηριχθεί από τις περισσότερες ακαδημίες του νομού, ενώ παράλληλα θα υπάρχει και συμμετοχή από ακαδημίες εκτός νομού Κοζάνης.
Η εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή ακαδημιών , έχει εκπλήξει ευχάριστα. τους υπεύθυνους του Τουρνουά. Για 3 ημέρες , 22 ακαδημίες, 70 περίπου τμήματα και πάνω από 1200 παιδιά, με τους συνοδούς τους αναμένεται να συμμετάσχουν σε αυτή τη μεγάλη καλοκαιρινή γιορτή ποδοσφαίρου. Είναι σημαντικό κατά τη διεξαγωγή του τουρνουά τα παιδιά να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν νέες παραστάσεις και εμπειρίες και να εξελιχθούν μέσα από τα παιχνίδια, ενώ παράλληλα θα προβάλλονται και ηθικές αθλητικές αξίες, όπως η ευγενής άμυλα.
Είμαστε σίγουροι ότι το τουρνουά αυτό θα εξελιχθεί σε μια μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου για τους μικρούς μας φίλους και από την μεριά των παιδιών περιμένουμε να το διασκεδάσουν όσο γίνεται, διότι αυτές οι εμπειρίες είναι πάντα μοναδικές! Οι ακαδημίες που θα συμμετάσχουν στο Τουρνουά Μακεδονικός Κοζάνης, ΠΑΟΚ Κοίλων, ΑΕ Κοζάνης, Δαναοί Κοζάνης, Λευκοπηγή ΑΟ Κρόκου, Αστέρας, Ηρακλής Δρεπάνου, Γαλατινή, Τιτάν Σερβίων, ΑΣ Βελβεντός, Αναγέννηση Πτολεμαΐδας, Ηρακλής Πτολεμαΐδας,  Βυζαντινός Αετός, Λέοντες, Φλώρινα, Καστοριά, Καρδίτσα, ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, Γερμανική Ακαδημία, Ατρόμητος Πτολεμαΐδας, Φιλώτας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια