Απ΄την πρώτη στιγμή…
Η ΕΡΩΤΙΚΗ ΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΧΑΛΑΝΤΩΝΗ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ 
 Μια ερωτική κωμωδία  που θίγει την πιο διαχρονική συνήθεια του νεοέλληνα του "ό,τι δηλώσεις είσαι"
 ...αλλά ο έρωτας δεν κρύβεται και δεν επιτρέπει σε κανένα να κρατήσει οποιαδήποτε πλαστή εικόνα έχει δημιουργήσει για τον εαυτό του, θα ανέβει αύριο με δυο παραστάσεις στην Κοζάνη στον κινηματοθέατρων «Ολύμπιον». Η πρώτη παράσταση θα ανέβει στις 6 και 30, ενώ η δεύτερη στις 9 και 15.
 Η Νάντια Γερασιμίδου ένα μοντέλο μεσαίας κατηγορίας με όνειρο κάποια στιγμή να γίνει αναγνωρίσιμη ηθοποιός εγκλωβίζεται στο διαμέρισμα ενός φαντασμένου και πολύ μέτριου συγγραφέα, του Φίλιππου Πετρόπουλου.
 Τα προσωπεία και οι μάσκες των ηρώων πέφτουν οι συγκρούσεις γίνονται πιο σφοδρές και το αποτέλεσμα είναι να βιώσουν τον εντονότερο έρωτα της ζωής τους.
 Το διαμέρισμα του Φιλίππου μετατρέπεται σε ερωτικό πεδίο μάχης και μια ξεκαρδιστική ρομαντική ιστορία είναι πια γεγονός. Από την πρώτη στιγμή  οι δύο πλευρές υποκύπτουν στον πειρασμό και στο όνομα του έρωτα αναθεωρούν την άποψη που έχουν για τη ζωή στιγμές τρέλας, αναπάντεχες επαφές, αμηχανίες φέρνουν τους εκ διαμέτρου αντίθετους χαρακτήρες σε απόσταση αναπνοής...Θα βρει ο ένας στον άλλο το ταίρι του; Παίζουν: Αλέξης Γεωργούλης, Μαρία Σολωμού
Συντελεστές: Θεατρική Διασκευή:Αλέξης Γεωργούλης, Σκηνοθεσία: Αλέξης Γεωργούλης, Σκηνικά-Κοστούμια:  Έλενα Χριστούλη, Μουσική:                    Γιάννης Μακρίδης, Φωτισμοί:                  Μιχάλης Μπούρης Βοηθός Σκηνοθέτη:    Νίκος Μήτσας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια