8η Ανθοκομική Έκθεση στα Κοίλα Κοζάνης





Τις πύλες της άνοιξε την Τετάρτη με τα εγκαίνια της η 8η Ανθοκομική Έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης, στα Κοίλα. Η έκθεση διοργανώνεται από το Επιμελητήριο και το Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης και θα διαρκέσει μέχρι την Κυριακή 28 Απριλίου, ενώ έχει και ειδικό αφιέρωμα στο «Κυνήγι και το Ψάρεμα», που πραγματοποιείτε σε συνεργασία με την Κυνηγετική Ομοσπονδία Μακεδονίας και Θράκης.
Η έκθεση λειτουργεί από Τετάρτη έως την Παρασκευή από τις 5.30 το απόγευμα έως και τις 10.30 το βράδυ και το Σαββατοκύριακο από τις 10.30 το πρωί έως και τις 10.30 το βράδυ. Καθημερινά θα υπάρχουν ημερίδες και πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπου θα συμμετέχουν χορευτικά συγκροτήματα τοπικών πολιτιστικών συλλόγων, κυρίως με τα παιδικά τους τμήματα. Παράλληλα θα λειτουργεί λούνα πάρκ και υπαίθριο καφέ, ενώ η είσοδος είναι 1 ευρώ.

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΘΕΣΕΩΝ:
Α. ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ: Συμμετέχουν, κυρίως  παραγωγοί καλλωπιστικών φυτών, δενδρυλλίων καθώς οπωροκηπευτικών φυτών, εκθέτοντας μια πλούσια γκάμα προϊόντων. Παράλληλα, στην Eκθεση θα συμμετέχουν έμποροι με συναφή είδη, όπως: γλάστρες, φυτόχωμα, διακοσμητικά & χρηστικά αντικείμενα εξωτερικού χώρου, έπιπλα εξωτερικού χώρου καθώς και κατάστημα με μικρά κατοικίδια ζώα. Η Έκθεση θα αναπτυχθεί στον αύλειο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου.
Β. ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ (ΙΣΟΓΕΙΟ ΚΤΙΡΙΟΥ):
Στον εσωτερικό ισόγειο χώρο λειτουργεί  η «Αγροτική Εκθεση» και  Επιχειρήσεις σχετικές με το «ΚΥΝΗΓΙ & ΨΑΡΕΜΑ». Τα κύρια είδη που θα εκτεθούν είναι κυνηγετικός & αλιευτικός εξοπλισμός,
ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:
Τετάρτη – Παρασκευή : 17:30 – 22:30
Σάββατο - Κυριακή: 10:30 - 22:30
Πηγή: "Εφημερίδα Γραμμη" 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια