10ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης


  


Του Θανάση Τέγου

Το Σαββατοκύριακο στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του 8ου και 4ου γυμνασίου Κοζάνης, πραγματοποιήθηκε το 10ο τουρνουά επιτραπέζιας αντισφαίρισης το οποίο διοργάνωσε ο οργανισμός Αθλητισμού Πολιτισμού-Νεολαίας Δήμου Κοζάνης σε συνεργασία µε τον Σύλλογο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Κοζάνης.
Όπως δήλωσε στη «Φωνή Κοζάνης» ο γραμματέας του Συλλόγου κ. Κώστας Διδασκάλου η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε κάθε προσδοκία, αφού συμμετείχαν αθλητές από τη βόρεια Ελλάδα και όχι μόνο. «Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από τη συμμετοχή των αθλητών κάτι που μας δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε τις δραστηριότητες μας», είπε ο κ. Διδασκάλου επίσης, ενώ τόνισε τη μεγάλη συμπαράσταση των γονέων των αθλητών που στηρίζουν πάντα το σύλλογο, αλλά και την ανεξάντλητη δουλειά του προπονητή κ. Καλύβα Αντώνη. Η αυλαία του τουρνουά άνοιξε το πρωί του Σαββάτου με την κατηγορία αγοριών και κοριτσιών Δημοτικού και ολοκληρώθηκε στη συνέχεια με την κατηγορία αγοριών Γυµνασίου και Λυκείου. Την Κυριακή το τουρνουά συνεχίστηκε με την κατηγορία γυναικών γυμνασίου και άνω και ολοκληρώθηκε με την κατηγορία ανδρών. Οι αγώνες έγιναν με οµίλους των τριών ή τεσσάρων ομάδων και στη συνέχεια νοκ-άουτ- στα τρία νικητήρια σετ.
Επίσης δόθηκαν κύπελλα στους πρώτους και µετάλλια στους δεύτερους και τους τρίτους, καθώς και αναγνωστικά συμμετοχής σε όλους  τους συμμετέχοντες.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια