Κοζάνη-Εορδαίκος στον τελικό κυπέλλου







H Κοζάνη ξεπέρασε το «εμπόδιο» του Φούφα, παίρνοντας το εισιτήριο για τον τελικό του Κυπέλλου.
Στο πρώτο ημίχρονο δεν δημιουργήθηκαν πολλές φάσεις εκτός από το 11 λεπτό όταν συρτό σουτ του Κουλουκίδη έξω από την περιοχή πέρασε δίπλα από το δοκάρι του Σακαρίδη και στο 22 λεπτό όταν από φαλτσαριστό κόρνερ του Τραυλού οι Κουλουκίδης και Ζηνόβιος απέτυχαν από κοντά να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι πήραν την πρωτοβουλία από την αρχή, πίεσαν τον Φούφα και τελικά κατάφεραν να πετύχουν το μοναδικό τέρμα  στο 76 μετά από πάσα του Κ. Παπαδόπουλου ο Ζηνόβιος άφησε τη μπάλα να περάσει στον Βασίλη Κουλουκίδη που με σουτ έκανε το 1-0.
Πριν την έναρξη του ημιτελικού ο πρόεδρος κ. Αγάπιος Γαβριηλίδης και ο Γενικός Γραμματέας της Κοζάνης κ. Μανώλης Αμπατζίδης τίμησαν με ανθοδέσμη και πλακέτα τον προπονητή του Φούφα Βασίλη Παπαδόπουλο για τα πέντε συνεχόμενα χρόνια (2007-2012) ουσιαστικής προσφοράς στον πάγκο των ερυθρόλευκων στη Γ' και τη Δ' Εθνική

ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΦΟΥΦΑ (Β. Παπαδόπουλος): Σακαρίδης, Λεσάϊ, Ελευθ. Κεσκιλίδης, Ιτσκος, Κοτζαφίλιος, Φαχαντίδης (70 Ματσιγγάρης), Φωτίου, Σιδηρόπουλος (81 Μούκας), Αθα. Κεσκιλίδης, Σιμητός (70 Χάϊτας), Μαρκόπουλος.
ΚΟΖΑΝΗ (Γ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ): Γκαραβέλης, Στεργιόπουλος, Συμεωνίδης (46 Κυρ. Παπαδόπουλος), Ηλ. Τσικόπουλος, Κάλφας, Καραμπατζάκης, Ταφαρλής, Κουλουκίδης, Ζηνόβιος (89 Κεΐσογλου), Τοπάλης (88 Τρυφωνίδης), Τραυλός.
Διαιτητής: Κοεμτζίδης
Βοηθοί: Κουτζιακουτζίδης, Χ. Παπαδόπουλος


 Στο τελικό και ο Εορδαϊκός

Στους ημιτελικούς που έγιναν την Τετάρτη ο Εορδαικός ήταν καλύτερος και πήρε τη νίκη κόντρα στην Ελίμεια με σκορ 2-0. Τα γκολ του αγώνα πέτυχε ο νεαρός Ακρίτας Ακριτίδης στο 19 και στο 90.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια