O Νίκος Ζαρκάδας πρόεδρος της ΟΕΒ Π.Ε. Κοζάνης



Το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Ν. Κοζάνης συνήλθε στις  21-1-2013 στα γραφεία της Ομοσπονδίας, μετά από αίτηση του Προέδρου του Κου Κυριακίδη Κώστα. Ο Πρόεδρος κατά τη διάρκεια της διαδικασίας ανακοίνωσε την παραίτησή του από τη θέση του και ζήτησε να γίνει αποδεκτή.
Ευχαρίστησε θερμά όλα τα μέλη του Δ.Σ. για την πολύχρονη συνεργασία που είχαν και κάνοντας μια αναδρομή στις προσπάθειες που κατέβαλλε η Ομοσπονδία, διαπίστωσε την δυναμική των αγώνων που πραγματοποιήθηκαν όλα τα προηγούμενα χρόνια, τις επιτυχίες και τις απογοητεύσεις που είχε ο κλάδος μας, την ενότητα και την αποφασιστικότητα που μας χαρακτήρισε όλο το προηγούμενο διάστημα. Αιτιολόγησε την ανάγκη της παραίτησής του από τα αξίωμα, εξαιτίας της ανάληψης υψηλών ευθυνών στο Ε.Β.Ε. και στο Δήμο Κοζάνης. Διαβεβαίωσε ότι η κοινή πορεία που ακολουθήσαμε όλοι μαζί τα τελευταία χρόνια θα συνεχιστεί αδιάλειπτα, ότι οι πόρτες των γραφείων του θα είναι ανοιχτές πάντοτε για όλους τους Συναδέλφους και ότι θα παρακολουθεί από κοντά όλα όσα συμβαίνουν στον κλάδο μας. Υποσχέθηκε να συνεχίσει τους δίκαιους αγώνες μας από τις νέες θέσεις ευθύνες και ζήτησε να τον ενημερώνουμε για κάθε τι καινούργιο που μας απασχολεί και μας προβληματίζει. Τέλος διαπίστωσε ότι με πολύ μεγάλη λύπη αφήνει τη θέση του Προέδρου της Ομοσπονδίας μας αφού γι’ αυτόν αποτέλεσε το εφαλτήριο για την ενασχόλησή του με τα κοινά και επεσήμανε ότι τα μάτια και τα αυτιά του θα είναι πάντα στραμμένα προς αυτήν.
Το Δ.Σ. τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες και την προσφορά του και αφού έκανε δεκτές τις αιτιάσεις του, αποδέχτηκε την παραίτησή του.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια