Nα εφαρμοστεί μια παραγωγική δομή





ΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ-ΤΜΗΜΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΠΙΤΑ ΤΟΥΣ
Του Θανάση Τέγου


Παρουσία πολλών μηχανικών, αλλά και φίλων του τμήματος, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας-Τμήματος Δυτικής Μακεδονίας, στο καφέ «Καμίνι».  
Αφού η εκδήλωση συνοδεύτηκε με τις αντίστοιχες ευχές ο πρόεδρος του τμήματος κ. Αθανάσιος Κακκάλης τόνισε πως εδώ και 3 χρόνια ο κλάδος των διπλωματούχων μηχανικών δέχτηκε από τους πρώτους το φαινόμενο της ανεργίας και της ημιαπασχόλησης που συντελείται κυρίως από την κατάρρευση ουσιαστικά της οικονομικής δραστηριότητας, των κατασκευών, της αναστολής των μεγάλων δημοσίων έργων και της μικρής απορροφητικότητας του ΕΣΠΑ.
«Η χρονιά μας βρίσκει λοιπόν σε ένα πολύ δυσοίωνο και δύσκολο περιβάλλον. Παρόλο αυτά θέλουμε να ανταλλάξουμε ευχές και να αισιοδοξήσουμε», είπε επίσης ο πρόεδρος. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης έγινε απολογισμός των δραστηριοτήτων του 2012, αλλά συζητήθηκε το πρόγραμμα δράσης, καθώς και οι στόχοι για το 2013. Το μήνυμα που έστειλε στην πολιτεία ο κ. Κακκάλης είναι πως «Ήρθε πλέον ο καιρός να ακουστούν οι φορείς που μπορούν να εφαρμόσουν ένα υγιές αναπτυξιακό πρόγραμμα για τον τόπο και να ακουστούν οι φορείς εκείνοι που μπορούν να εφαρμόσουν μια παραγωγική δομή». Στην κοπή πίτας παρευρέθηκαν οι 4 δήμαρχοι των δήμων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, καθώς και ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας κ. Γιώργος Δακής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια