«Χτύπησαν» Γκαλιάς και Πεϊμανίδης


Με τους τρεις βαθμούς της νίκης στο «τσεπάκι» τους έφυγαν από την Ποντοκώμη οι Δαναοί Κοζάνης, όπου έχοντας σε μεγάλη αγωνιστική ημέρα τους Γκαλιά και Πεϊμανίδη επιβλήθηκαν με 3-0 της τοπικής ομάδας.
Το παιχνίδι ξεκίνησε με δυνατά μαρκαρίσματα και από τις δύο ομάδες. Η ελάχιστη υπεροχή των φιλοξενουμένων είχε ως αποτέλεσμα την επίτευξη του πρώτου τέρματος με σκόρερ τον Πεϊμανίδη. Οι γηπεδούχοι έχασαν μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσουν όταν ο Καγιόγλου έδιωξε πάνω στη γραμμή. 
Ο σοβαρός τραυματισμός (στο μάτι) του Γκόγκου Στέφανου (40΄) ανάγκασε την ομάδα των Δαναών να αγωνιστεί με ακόμη ένα 14χρονο παιδί (Παπαθεοδώρου). Από αυτό το σημείο και μετά η υπεροχή των γηπεδούχων ήταν εμφανή. Πιέζοντας αρκετά, δημιούργησαν ευκαιρίες για γκολ. 
Η ατυχία όμως τους στέρησε τουλάχιστον το βαθμό της ισοπαλίας. Το δεύτερο γκολ ήρθε και πάλι από τον Πεϊμανίδη σε μια αντεπίθεση όπως και το τρίτο από τον νεαρό (14χρονο) Θόδωρο Γκαλιά. Επίσης να σημειωθεί πως ο ποδοσφαιριστής των Δαναών Καραμάρκος από την επόμενη εβδομάδα θα ανήκει στην ΠΑΕ Βέροια (Κ17).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια