Φεύγω σαν φίλος 

 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΟΖΑΝΗΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΧΑΡΙΑΣ

«Φεύγω χαρούμενος από τον Μακεδονικό που γνώρισα άτομα σαν κι εσάς. Πιστεύω ότι ο δεύτερος γύρος θα είναι εντελώς διαφορετικός και σίγουρα καλύτερος από τον πρώτο για τον Μακεδονικό. 
Επιθυμία μου η ομάδα να μείνει στη Δ΄Εθνική. Το αξίζει. Όποτε με χρειαστείτε θα είμαι δίπλα σας για να βοηθήσω. Ευχαριστώ που κέρδισα το πρωτάθλημα μαζί σας, ευχαριστώ που με αγκαλιάσατε και πέρασα ωραίες στιγμές μαζί σας. Δεκαοχτώ μήνες το διασκέδασα πέρασα όμορφα και φεύγω σαν φίλος. Καλή επιτυχία στους στόχους της ομάδας. Θα τα λέμε συχνά, μακάρι να έχουν και άλλοι την όρεξή σας και το μεράκι σας», με αυτά τα λόγια ο ποδοσφαιριστής του Μακεδονικού Κοζάνης Γιώργος Ζαχαρίας αποχωρεί από την ομάδα και αναζητεί πλέον νέα ποδοσφαιρική στέγη.

Μακεδονικός Κοζάνης: Γιώργο καλή επιτυχία
Ο Μακεδονικός με τη σειρά του εύχεται στον Γιώργο Ζαχαρία καλή επιτυχία στη νέα του ομάδα, όποια κι αν είναι αυτή. «Είμαστε πολύ τυχεροί και περήφανοι που είχαμε ένα παιδί διαμάντι σαν τον " Ζάχο ". Η προσφορά του στον Μακεδονικό (και ξερεις εσύ καλύτερα Γιώργο) σε πολλά θέματα αυτούς τους δεκαοχτώ μήνες ήταν μεγάλη. Είμαστε σίγουροι ότι όπου κι αν πάει θα τον αγαπήσουν όπως κι εμείς. Καλή επιτυχία Γιώργο!», τονίζεται χαρακτηριστικά από τη διοίκηση. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια