Με την υπογραφή της Αναστασίας.....




ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΦΑΙΑΚΑΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 28-17

Ρεπορτάζ: Θανάσης Τέγος 

Εχοντας πρωτο βιολί… την Αναστασία Καραγιαννίδου που σημείωσε 9 τέρματα, αλλά και την Αναστασία Γεροκώστα που πέτυχε 7 γκολ ο Εθνικός Κοζάνης επινλήθηκε με 28-17 του Φαίακα Κέρκυρας κλείνοντας έτσι τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στον πρώτο γύρο με τον καλύτερο τρόπο.
Η ομάδα της Κοζάνης παρουσιάστηκε μέτρια στο πρώτο μέρος, αφού ήταν μπροστά στο σκορ μόλις με ένα γκολ. Στο δεύτερο μέρος τα κορίτσια του Γιώργου Παπαδόπουλου ανέβασαν κατά πολύ την απόδοση τους πετυχαίνοντας εύκολα σχετικά τη νίκη. Μετά από 9 αγωνιστικές ο Εθνικός έχει 9 βαθμούς, ενώ βρίσκεται στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α2 του 2ου ομίλου του πρωταθλήματος. Την επόμενη αγωνιστική το πρόγραμμα έχει νέα εντός έδρας αναμέτρηση για τον Εθνικό που υποδέχεται τον Φιλώτα Φλώρινας.


Ο αγώνας Κυπέλλου

Με μεγάλο ενδιαφέρον αναμένεται ο αγώνας για το κύπελλο Ελλάδας γυναικών ανάμεσα στον Εθνικό Κοζάνης και την Αναγέννηση Άρτας που θα γίνει το Σάββατο 26 Ιανουαρίου στις 4 το απόγευμα στο ΔΑΚ Κοζάνης. Το παιχνίδι είναι στα πλαίσια του δεύτερου γύρου Κυπέλλου και όποια ομάδα περάσει θα μετέχει στο final four. Κάλεσμα στο φίλαθλο κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του Εθνικού στον αγώνα κυπέλλου του Σαββάτου 26/1 στο ΔΑΚ στις 4μμ απευθύνει η διοίκηση του Εθνικού Κοζάνης: «Περιμένουμε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να αγκαλιάσουν αυτή την προσπάθεια. Θα είναι σημαντική η παρουσία των φιλάθλων μας στο γήπεδο. Τους θέλουμε στο πλευρό μας και εμείς θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Το ιδανικό φυσικά θα είναι στο τέλος του ματς, οι φίλαθλοι και η ομάδα μας να φύγουν από το γήπεδο με το χαμόγελο της νίκης, τόσο εντός, όσο και εκτός του παρκέ».




Αποτελέσματα 9ης αγωνιστικής
Αρίων Πτολεμαϊδας-Α.Ο. Κοζάνης            23-23
Ακαδημία Φλώρινας-Α.Ο. Ιωαννίνων       10-0 α.α.
Αμύντας Αμυνταίου-Φιλώτας Φλώρινας   20-10
Εθνικός Κοζάνης-Φαίακας Κέρκυρας       28-17



Βαθμολογία
Αμύντας Αμυνταίου          16
ΑΟ Καστοριάς                 13 
Φιλώτας Φλώρινας          12
Εθνικός Κοζάνης             9
Αρίων Πτολεμαϊδας          6
Φαίακας Κέρκυρας           5
Α.Ο. Κοζάνης                   3
Α.Ο. Ιωαννίνων                1
Ακαδημία Φλώρινας        0 



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια