Δεν βρήκαν δίχτυα





ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΜΑΓΓΙΡΙΔΗ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗN ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ  


Χωρίς νικητή έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στον Εθνικό Βατερού και την Α.Ε. Κοζάνης, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου του πρωταθλήματος της Α Κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης. Το ευχάριστο για τον προπονητή της ΑΕ Κοζάνης Μάκη Μαλούτα είναι ότι για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό είχε όλους τους παίκτες στη διάθεση του.

Το Βατερό έφερε ισοπαλία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι στην έδρα του, καθώς προηγήθηκε το 3-3 με τον Τιτάνα Σερβίων το περασμένο Σάββατο, αλλά σταδιακά υπό τις οδηγίες του Χρήστου Μαγγιρίδη αναβαίνει αγωνιστικά παρά το πρόβλημα που έχει η ομάδα στην επίθεση. Στο 8 μπαλιά του Τσολακίδη στον Σαλονικίδη που από καλή θέση έπιασε το απ' ευθείας βολέ, με τη μπάλα να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 15 σουτ του Δελητζάκη πέρασε λίγο άουτ. Στο 20 σουτ από καλή θέση του Στεργίου μπλόκαρε ο Βήττας.
Στο 31 ο Χατζηρούμπης έδωσε κάθετα στον Παναγιώτου, αυτός έβγαλε την παράλληλη σέντρα στον Στεργίου πού έπιασε το σουτ από κοντά, με τον Βήττα να αποκρούει σωτήρια σε κόρνερ. Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα, πίεσε το Βατερό και έκανε κάποιες καλές φάσεις. Το Βατερό από την πλευρά του δεν μπόρεσε να αναπτυχθεί επιθετικά στο δεύτερο ημίχρονο αν και προς το τέλος είχε ένα δοκάρι και κάποιες φάσεις για να "κλέψει" το ματς. Στο 50 κόρνερ του Τσολακίδη, κεφαλιά του Βητόπουλου λίγο άουτ.
Στο 51 ο Παπαδόπουλος έβγαλε τον Παπαϊωάννου από αριστερά, αυτός έδωσε στον Σαλονικίδη που μόνος απέναντι στον Τραπεζανλίδη σούταρε για να αποκρούσει ενστικτωδώς ο τερματοφύλακας του Βατερού και να χαθεί έτσι μία μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ.  Στο 70 σουτ του Στεργίου πέρασε δίπλα από το δοκάρι της ΑΕΚ. Στο 72 ατομική προσπάθεια και σουτ του Αμπατζίδη μπλόκαρε χαμηλά στη γωνία του ο Τραπεζανλίδης. Στο 86 λάθος πάσα του Βητόπουλου στον Δελητζάκη που έδωσε αμέσως τη μπάλα στον Μελισσινό που σούταρε δυνατά, με τη μπάλα να βρίσκει το κάθετο δοκάρι της ΑΕΚ και να φεύγει άουτ.
Στο 90 δυνατό βολέ του Δελητζάκη έξω από την περιοχή πέρασε μόλις άουτ, στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΒΑΤΕΡΟΥ (Μαγγιρίδης): Τραπεζανλίδης, Σαλονικίδης, Π. Κεντεποζίδης, Διαμαντής, Ευκολίδης, Τσακιλτσίδης (70 Κοντοδήμος), Στεργίου, Δελητζάκης, Κ. Κεντεποζίδης (46 Μελισσινός), Χατζηρούμπης, Παναγιώτου (73 Πούλιος).

Α.Ε. ΚΟΖΑΝΗΣ  (Μαλούτας): Βήττας, Κουτσουσίμος, Κιουλτζής (46 Π. Παπαδόπουλος), Βητόπουλος, Πουλατσόγλου, Τσολακίδης (85 Μπαλίτσας), Ντούκα, Παπαθεοδώρου (67 Αμπατζίδης), Σαλονικίδης, Βουρνάζος, Παπαϊωάννου.

Διαιτητής: Τσιμεντερίδης
Βοηθοί:  Κουτζιακουτζίδης, Διαμαντής

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια