«Τα βρόντηξε» ο Μανώλης
Την παραίτηση του από μέλος του Δ.Σ της Κοζάνης γνωστοποίησε με δελτίο τύπου ο Εμμανουήλ Αμπατζίδης. Αναλυτικά το δελτίο τύπου αναφέρει: «Υπέβαλα την παραίτηση μου στον πρόεδρο του Φ.Σ. Κοζάνη κ. Γαβριηλίδη, μετά την τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με τον πρόεδρο της επιτροπής πολιτισμού και αθλητισμού κ. Χάρη Γελαδάρη. Ο εν λόγω κύριος μου ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “κάνει χάρη στην ομάδα της Κοζάνης που αγωνίζεται στο Δ.Α.Κ και αν δεν μας αρέσει να κάνουμε δικό μας γήπεδο και να παίζουμε εκεί!” Αναγκάστηκα να τον πάρω στο τηλέφωνο όταν κατά την επίσκεψή μου την Κυριακή το πρωί στις 12.00μ στο γήπεδο, αυτό δεν ήταν σε καμία περίπτωση έτοιμο για να γίνει ποδοσφαιρικός αγώνας. Τότε κάλεσα δυο φορές στον τηλέφωνο των διευθυντή του γηπέδου κ. Τοπάλη, ο οποίος δεν απαντούσε. Αυτό ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, γιατί φέτος από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, αντιμετωπίζουμε εχθρική συμπεριφορά από τους υπάλληλους του γηπέδου η οποία αν δεν υποκινείται από των κ. Γελαδάρη στηρίζεται τουλάχιστον από τη συμπεριφορά των υπαλλήλων. Μετά από έξι χρόνια προσφοράς σε αυτή την ομάδα, αισθάνομαι ότι αυτή η ομάδα έχει πολλούς εχθρούς που ενώ δεν μπορούν να τη βοηθήσουν της κάνουν κακό. Για να μη δημιουργήσω πρόβλημα στον Πρόεδρο της ομάδας κ.Αγάπιο Γαβριηλίδη, που είναι ο μονός άνθρωπος που προσπαθεί να έχει η πόλη μας ομάδα που να την αντιπροσωπεύει, παραιτούμαι από μέλος της διοίκησης και καταγγέλλω όσα γίνονται σε βάρος της ομάδος για να γνωρίζουν οι φίλαθλοι ότι στην ομάδα δεν είναι όλα ρόδινα.

Με τιμή Μανώλης Αμπατζίδης
Ανακοίνωση του συνδέσμου φιλάθλων Κοζάνης «Τα Λιοντάρια»Με αφορμή τα όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Αντιδημάρχου πολιτισμού και αθλητισμού κ. Χ. Γελαδάρη και του πρώην Γενικού Γραμματέα του Φ.Σ. Κοζάνης κ. Ε. Αμπατζίδη, σχετικά με τη παραχώρηση του Δ.Α.Κ. στην ομάδα της Κοζάνης και τις απαραίτητες ενέργειες από πλευράς του Δήμου για την ομαλή λειτουργία του αγώνα στις 23/12, το φίλαθλο κοινό της ομάδας της Κοζάνης έχει να δηλώσει- υπενθυμίσει  τα εξής:
«Σε μία εποχή οικονομικής και κοινωνικής κρίσης, ο αθλητισμός αποτελεί  βασικό  πυλώνα της κοινωνικής συνοχής, ιδιαίτερα σε τοπικό επίπεδο. Μηδαμινές εκκρεμότητες σχετικά με τη συντήρηση του γηπέδου ή παρόμοιες θα πρέπει να ξεπεραστούν οριστικά προκειμένου να αφήσουμε την ομάδα να εκτελέσει την αποστολή της, χωρίς παράπλευρα προβλήματα, παίρνοντας παράδειγμα από εμάς, το φίλαθλο κοινό της Κοζάνης. Θα παρακαλούσαμε τους όποιους αρμόδιους να επιδείξουν την ανάλογη υπευθυνότητα, για το κοινό καλό. Το σύνθημα μας «Μία πόλη, μία ομάδα» πρέπει να ριζώσει στη συνείδηση όλων, προκειμένου να γράψουμε μία νέα σελίδα στην ιστορία της ομάδας και κυρίως της πόλης».


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια