Η Νάουσα καταγγέλει τους διαιτητές




 Η λέξη 'αγανάκτηση' είναι μάλλον η πλέον κατάλληλη για να περιγράψει το συναίσθημα που επικρατεί στις τάξεις της Νάουσας, μετά την εντός έδρας ήττα από την Κοζάνη (0-2)! Οι άνθρωποι του ιστορικού σωματείου καταγγέλλουν τη 'σφαγιαστική' -όπως τη χαρακτηρίζουν- διαιτησία του Φωτιάδη, υποστηρίζοντας πως διαμόρφωσε το αποτέλεσμα.
Οι διαμαρτυρίες των Ναουσαίων εστιάζονται στη φάση του 33', όπου ο Τραυλός της Κοζάνης απέκρουσε την μπάλα με το χέρι πριν αυτή περάσει τη γραμμή. Μάλιστα, έχει αναρτηθεί ήδη βίντεο στο διαδίκτυο (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=4keO0UUWLkA) με τη συγκεκριμένη φάση. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο 'κυανόλευκος' σύλλογος, την οποία υπογράφει ο πρόεδρος Βασίλης Βαφειάδης:
''Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα καταγγέλλει την σφαγιαστική διαιτησία του διαιτητή Φωτιάδη από τον Σύνδεσμο Σερρών, ο οποίος με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του οδήγησε την ομάδα μας σε άδικη ήττα στον αγώνα της με την Κοζάνη. Αγνόησε προκλητικά πασιφανές πέναλτι, όταν παίκτης της φιλοξενούμενης ομάδας απέκρουσε 'δίκην τερματοφύλακα' με τα χέρια την μπάλα πάνω στην γραμμή του τέρματος και τον επέτρεψε να συνεχίσει τον αγώνα, αντί να τον αποβάλλει με κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια, το αριθμητικό πλεονέκτημα που στέρεισαι από την ομάδα μας, το παραχώρησε απλόχερα στην φιλοξενούμενη ομάδα, αφού 'έκλεισε τα μάτια' σε αντιαθλητικό μαρκάρισμα ποδοσφαιριστή της Κοζάνης που οδήγησε στην συνέχεια σε αποβολή ποδοσφαιριστή μας. Η όλη παρουσία του εν λόγω διαιτητή ήταν απαράδεκτη και θα πρέπει τα αρμόδια όργανα της ΚΕΔ να τον απομακρύνουν άμεσα από τους πίνακες των διαιτητών για το καλό του ποδοσφαίρου μας. Η διοίκηση του ΦΑΣ Νάουσα, σεβόμενη την ιστορία του συλλόγου, δηλώνει πως δεν θα ανεχθεί στο μέλλον παρόμοιες διαιτησίες και θα πράξει ό,τι είναι δυνατόν για να προστατεύσει τα συμφέροντα του συλλόγου''.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια