Ο Γκιούρος «ξαναχτύπησε»



 Tην Τέταρτη διαδοχική νίκη της σημείωσε η Ελίμεια την Κυριακή που επιβλήθηκε με το «φτωχό» 1-0 του Περδίκκα σε ένα πολύ βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγο της βροχόπτωσης. Το «χρυσό» τέρμα της συνάντησης πέτυχε ο Γκιούρος, ο οποίος είχε σκοράρει και την προηγούμενη αγωνιστική κόντρα στην Αιανή.

Το πρώτο μέρος όπως αναφερει το sait της ομάδας του Κρόκου ήταν σαν να μην έγινε, αφού οι δύο ομάδες φάνηκαν επηρεασμένες από την κακή αγωνιστική κατάσταση και δεν έπαιξαν το ποδόσφαιρο που γνωρίζουν. Αντίθετα στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά ανέβασαν την απόδοσή τους αλλά λίγο η αστοχία και λίγο ο πολύ καλός τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων δεν τους επέτρεψαν να πετύχουν και άλλα τέρματα και να πάρουν μία ευρεία νίκη. Στο 18' Ο Γκιούρος περνάει τρείς αμυντικούς και σουτάρει, δύσκολα ο Αποστόλου σε κόρνερ. Στο 58' Κάθετη πάσα του Γκιούρου για το Σοφόγλου αυτός πλασάρει άουτ. 67' Σούτ του Κουτζιακουτζίδη ο Αποστόλου σε κόρνερ. 72' Διπλή χαμένη ευκαιρία για την ομάδα του Κρόκου όταν ο Γκιούρος και ο Σοφόγλου με σουτ δεν μπόρεσαν να νικήσουν τον Αποστόλου.
75' Σέντρα του Νίκολλι από τα αριστερά ο Σοφόγλου αμαρκάριστος στη μικρή περιοχή έπιασε την κεφαλιά μόλις άουτ. 78' Κόρνερ του Κουτζιακουτζίδη και ο Γκιούρος με κεφαλιά ανοίγει το σκόρ 1-0. 86' Εκτέλεση φάουλ του Παπαδόπουλου ο Κοβάτσι την κεφαλια άουτ.
88' Απ'ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκιούρου ο Αποστόλου εκτινάσεται και με τα ακροδάχτυλα αποκρούει σε κόρνερ.

ΕΛΙΜΕΙΑ: Καρανάνος, Δημητριάδης, Νίκολι, Γιαπράκας, Μανώλας, Νικολαϊδης (46΄ Αραμπατζής), Χατελάρι (46΄ Σοφόγλου), Π. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Κοβάτσι, ΚΟΥΤΖΙΑΚΟΥΤΖΙΔΗΣ (82΄ Ζελενίτσας), ΓΚΙΟΥΡΟΣ.
ΠΕΡΔΙΚΚΑΣ: ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΑΛ. ΑΡΣΕΝΙΔΗΣ, Καζαντζίδης, Φολτόπουλος (85΄ Πεϊνούδης), Γ. Αρσενίδης, ΣΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, Κωνσταντινίδης, Γεωργιάδης (70΄ Σιώκλης), Νικολαϊδης, Λιάπτσης (79΄ Συμεωνίδης), Βλάχος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια