Να κλείσει ή να μην κλείσει, να κλείσει ή να μην κλείσει......Να κάνει η μάνα....Πάει για "λουκέτο" η γέφυρα για όλους...


Εκτός απρόοπτου η γέφυρα κλείνει για τους πάντες..... Αυτό ψιθυρίστηκε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου, ενώ αρχικά φαινόταν να μην κλείνει . Τις επόμενες ώρες ή και λιγότερο αναμένονται τα "επίσημα...".


Δήλωση του Σάκη Βούρα περί κλεισίματος Υψηλής Γέφυρας Σερβίων

Πληροφορήθηκα πως κυκλοφορεί σε τοπική ιστοσελίδα δήλωσή μου για το ολοκληρωτικό κλείσιμο της Υψηλής Γέφυρας των Σερβίων .

Ρωτήθηκα από ορισμένους δημοσιογράφους, για το αν μπορώ να δηλώσω εάν πρέπει να κλείσει ολοκληρωτικά η Γέφυρα του θέματος. Κατ’ επανάληψη σε απαντήσεις μου απέφυγα να αναφερθώ σε θέματα στατικότητας για τον πολύ απλό λόγο ότι δεν είμαι ειδικός επί του θέματος και ούτε διεκδικώ τέτοιο ρόλο. Μάλιστα, πολλές φορές ανέφερα σε ερώτηση αν υπάρχει κίνδυνος για τους διερχόμενους, ότι εγώ βρίσκομαι πολλές ώρες κάθε μέρα στη Γέφυρα.

Αυτό που δήλωσα, προσπαθώντας να περιγράψω και λίγο γλαφυρά το έργο που υλοποιείται, πως υπάρχουν ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ οδηγοί που ακόμη και σήμερα, παραβιάζουν τα όρια μονοδρόμησης και ταχύτητας με κίνδυνο για τους εργαζόμενους που εργάζονται εντός του οριοθετημένου τμήματος του καταστρώματος. Αν λοιπόν αυτοί οι εργαζόμενοι κινδυνεύουν από κάποιον ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟ οδηγό προτιμώ να κλείσει η Γέφυρα.

Σάκης Βούρας

Τοπογράφος Μηχανικός

Προ/μενος Τμήματος Εκτέλεσης Συγκοινωνιακών Έργων

Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών Περιφέρεια Δυτ. Μακεδονίας

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια