Σωτηρία Λαπαρίδου γιατρός νοσοκομείου Κοζάνης. "Η Κοζάνη δικαιούται να έχει ένα λειτουργικό νοσοκομείο. Με όλες τις βασικές κλινικές να λειτουργούν "


Απόλυτο δίκιο έχει ο κ.Κατσίρης.
 Το Μαμάτσειο Νοσοκομείο που σηκώνει στην πλάτη του ( ή κυριολεκτικα στην πλάτη 10 ατόμων ) την περισσότερη κίνηση της περιοχής, χρειάζεται να ενισχυθεί.
Τώρα πρέπει να φανεί έμπρακτα η διάθεση των τοπικών παραγόντων, Δήμου και Περιφέρειας να βοηθήσουν ώστε να συνεχίσει την λειτουργία του. 
Το Νοσοκομείο το χρειαζόμαστε όλοι!!!
Ομως το πως λειτουργεί δεν φαίνεται να ενδιαφέρει κανέναν.
Τώρα, ο καθενας πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες του. Δήμος , Περιφέρεια και τοπικοί παράγοντες πρέπει να στηρίξουν και οχι να υποσκάπτουν την λειτουργία του, γιατί και αυτό γίνεται.
Η μεγαλύτερη Πόλη της Δυτικής Μακεδονίας δικαιούται να έχει ένα λειτουργικό Νοσοκομείο με ολες τις βασικές Κλινικές να λειτουργούν.
Χρειάζεται την ΜΕΘ , τα Εξωτερικά Ιατρεία , την Παθολογική Κλινική με 30 και οχι με 50-60 ασθενείς, την Πνευμονολογική Κλινική να λειτουργεί , και οχι μονο στα χαρτιά ,την Παιδιατρική Κλινική , Χειρουργική και Ορθοπεδική Κλινική καθως και Νευρολογική Κλινική που δεν υπάρχει.
Κάποιος πρεπει να ενσκήψει σε αυτά τα προβλήματα και οχι μονο να πετροβολούν το Νοσοκομείο.
Και επειδή θεωρώ παράδοξο να θεωρείται άγονο!! ενα Νοσοκομείο που εξυπηρετεί πλεον των 100.000 ανθρώπων, θα πρεπει ολοι να σκεφτούν τι συμβαίνει! Ειδικά ο Δήμος και η Περιφέρεια να δώσουν ο,τι κίνητρα χρειάζεται ωστε να προσελκύσουν γιατρούς.
Δεν υπάρχει άλλος δρόμος .
Το χρωστάμε αυτο στον τοπο μας!

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια