Αντώνης Σαββίδης: "Γιατί τόσο χειροκρότημα φίλοι μου στον Γενικό Γραμματέα πολιτικής Προστασίας;"

 

Μετά την ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στη Σιάτιστα αναφορικά με την πολιτική Προστασία των δήμων και κοινοτήτων όλης της χώρας, όπου παραβρέθηκε και ο Γραμματέας πολίτικης προστασίας Ελλάδος, ο Πρώην σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Αντώνης Σαββίδης τονίζει τα εξής:

Γιατί τόσο χειροκρότημα φίλοι μου στον Γενικό Γραμματέα πολιτικής Προστασίας κ. Παπαγεωργίου Βασίλειο ;

1. Μήπως είμαστε η Μοναδική Περιφέρεια στην Ελλάδα που δεν έχει ΕΜΑΚ (ειδική μονάδα Αντιμετώπισης κινδύνων) ;

2.Μήπως είμαστε η Μοναδική Περιφέρεια που δεν καλύπτεται από αεροδιασωση σύμφωνα με τον πρόσφατο νόμο;

3.Μήπως μετέφερε την δημιουργία κέντρου εκπαίδευσης Προσωπικού πολιτικης Προστασίας από την Πτολεμαΐδα(ΑΕΒΑΛ)στην Αθήνα ενώ υπήρχε ολόκληρη επ αυτού μελέτη;

4.Ο Πρόεδρος πολίτικης Προστασίας των δήμων Ελλάδος κ. Κουπτσιδης Δημοσθένης ανέφερε σε συνέντευξη του στο west Channel ότι στην Δυτική Μακεδονία υπάρχει Έλλειψη συντονισμού Πολιτικής Προστασίας. Ο Γενικός Γραμματέας πολιτικής Προστασίας δεν ενέκρινε την τοποθέτηση συντονιστή στην Δυτική Μακεδονία εδώ και ένα χρόνο κατόπιν αιτήσεως της,όπως προβλέπει ο νόμος 4662/2020. Είμαστε η Μοναδική Περιφέρεια που δεν έχει συντονιστή Πολιτικης Προστασιας στην Περιφέρεια. Για όλα τα παραπάνω υπάρχουν Αποδείξεις.

Αν κάτι σημαντικό έκανε ο Γενικός γραμματέας Πολιτικης Προστασιας κ. Παπαγεωργιου Βασίλης για την Δυτική Μακεδονία πέστε μου να τον χειροκροτήσω και εγώ.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια