"Χτυπήματα" Λευτέρη Ιωαννίδη προς Λάζαρο Μαλούτα. Αναφορές για ευνοιοκρατία και αμφιλεγόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες της νυν Δημοτικής αρχής....

Αυτό στο οποίο θα συμφωνούσα με τον κ. Λάζαρος Μαλούτας στην απάντηση του στο Δελτίο Τύπου της Κοζάνη Τόπος να Ζεις σχετικά με το Δημοτικό αναψυκτήριο, είναι ότι οι πολίτες δεν ξεχνούν ή τουλάχιστον δεν θα πρέπει να ξεχνούν.
Οι πολίτες δεν γίνεται να ξεχάσουν ότι η ευνοιοκρατία που επέδειξε η Δημοτική του Αρχή Μαλούτα στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι συνέχεια προεκλογικών υποσχέσεων του 2019 που όλοι θυμούνται.

Τέλος, και επειδή όλοι αφήνουμε ένα στίγμα από την πορεία μας στα δημόσια πράγματα και όσο και αν προσπαθεί ο κ. Μαλούτας δυστυχώς για τον ίδιο, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. 
Τα πεπραγμένα της διοίκησης Μαλούτα, έχουν έντονο το στίγμα, της αναξιοκρατίας, των κενών υποσχέσεων, των κυβιστήσεων, των ανακριβειών και βέβαια, ουδείς μπορεί να ξεχάσει πως αιρετοί του Δήμου Κοζάνης αυτής της Δημοτικής περιόδου, έχουν εμπλακεί σε αμφιλεγόμενες επιχειρηματικές δραστηριότητες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια