Τελετή Λήξης του Επετειακού Έτους «100 χρόνια Μνήμης Προσφυγικού Ελληνισμού Δήμου Κοζάνης»



Η Τελετή Λήξης  του Επετειακού Έτους «100 χρόνια Μνή-μης Προσφυγικού Ελληνισμού Δήμου Κοζάνης», πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Μαρτίου στην Αίθουσα Τέχνης. 

Η εκδήλωση με τίτλο «Η δημιουργική δύναμη της μνήμης», αποτελεί συνδιοργά-νωση του Δήμου Κοζάνης, της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας και του Μικρασιατικού Συλλόγου Π.Ε Κοζάνης, με τη συμμετοχή του Καλλιτεχνικού Σχολείου, του Μουσικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας, του 1ου και 3ου Γενικού Λυκείου Κοζάνης. 




Από την έναρξη του Επετειακού έτους μέχρι και σήμερα μέσα σε ένα ξεχωριστό κλίμα πραγματοποιήθηκαν 40 δράσεις, για τις οποίες συνεργάστηκαν 40 Φορείς, με περισσότερους από 3.000 συμμετέχοντες, σε 13 διαφορετικές τοποθεσίες του Δήμου. Ο κόσμος αγκάλιασε τις εκδηλώσεις αυτές και η ενεργή συμμετοχή υπήρ-ξε η κινητήριος δύναμη της Επιτροπής που επιλέχθηκε από το Δήμαρχο Λάζαρο Μαλούτα.

Η δήλωση της προέδρου των Μικρασιατών Κοζάνης Φωτεινής Καμίτα

Ένας επίλογος, που γράφτηκε κατά τον καλύτερο τρόπο με τα παιδιά, τη μαθητιώσα νεολαία επί σκηνής! Συγχαρητήρια στα λεβεντόπαιδα των Μουσικών Σχολείων Πτολεμαίδας και Σιάτιστας, του Καλλιτεχνικού Σχολείου Κοζάνης και του 1ου Γελ Κοζάνης. Συγχαρητήρια και στους δασκάλους τους!

Ευχαριστώ για μια ακόμη φορά όλους, όσους βοήθησαν, να πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις τιμής και μνήμης των προγόνων μας. Επίσης, όλους τους εκπροσώπους φορέων, που τίμησαν την σημερινή εκδήλωση και ιδιαίτερα ευχαριστώ για την παρουσία του, τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας μας, Ο.Π.Σ.Ε. , Aντώνη Οραήγογλου καθώς κι όλους αυτούς, που μας τίμησαν με την παρουσία τους σήμερα αλλά και παλαιότερα.

Θερμές ευχαριστίες οφείλω στα μέλη της Επιτροπής, που όλοι μαζί αποφασίζαμε, διοργανώναμε, προχωρούσαμε...δεν μου χάλασαν ούτε ένα χατήρι, δεν αρνήθηκαν οτιδήποτε πρότεινα, κι από μέλη μιας επιτροπής γίναμε φίλοι!

Τέλος, ευχαριστώ τα μέλη του συλλόγου μας, καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. και βέβαια τους δασκάλους μας, γιατί όλοι μαζί σχεδιάσαμε και υποστηρίξαμε κάθε εκδήλωση.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια