Πρώτη συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ

 


Με το νέο Διοικητικό Συμβούλιο να βρίσκεται στις επάλξεις από την στιγμή της συγκρότησής του μετά τις εκλογές, πραγματοποιήθηκε σήμερα το  πρώτο Δ.Σ. του σωματείου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ με τη νέα του σύνθεση.

Της συζήτησης  των θεμάτων ημερησίας διάταξης προηγήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας.

Ευχή όλων, το νέο έτος να είναι πλούσιο σε υγεία, ελπιδοφόρο και δημιουργικό.



Με την συζήτηση να επικεντρώνεται στην επικείμενη επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην περιοχή, το σωματείο εξέτασε τις παρεμβάσεις που μπορεί να έχει κυρίως σε ό,τι έχει να κάνει με την πρόταξη των λιγνιτών και τη λειτουργία των λιγνιτικών μονάδων.

Στόχος του σωματείου είναι, ευκαιρίας δοθείσης, να έχει μια παρέμβαση ουσιαστική, η οποία θα σηματοδοτήσει και μια συνέχεια στις παρεμβάσεις του προς την κυβέρνηση.

Πριν από τη λήξη της συνεδρίασης συζητήθηκε και ο τρόπος οργάνωσης του συνδικάτου, ώστε να υπάρχει πλήρης ετοιμότητα για συμμετοχή στις εργασίες του συνεδρίου της  ΓΕΝΟΠ, υπό την σημαία της οποίας το συνδικαλιστικό κίνημα θα κληθεί το επόμενο διάστημα να δώσει τους αγώνες του.

Τέλος, επικαιροποίησε τις σχετικές αποφάσεις που έχει λάβει στο παρελθόν για παράσταση διαμαρτυρίας και επίδοση Υπομνήματος κατά την έλευση του Πρωθυπουργού.   

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια