ΑΕΠ Κοζάνης. Μπαράζ μεταγραφών από την ομάδα, στη χειμερινή περίοδο



Μπαράζ μεταγραφών από την ομάδα μας, στη χειμερινή περίοδο.

Με ένα μίγμα πολύ ποιοτικών ποδοσφαιριστών αλλά και νεαρά παιδιά με μεγάλο ταλέντο, η ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ έκανε την υπέρβαση και τώρα αναμένονται…τα αποτελέσματα.

Κάνοντας μια νέα επανεκκίνηση και τις σχετικές υπερβάσεις, η ομάδα μας, έφερε έναν εμπειρότατο και με πολύ καλό βιογραφικό προπονητή και τα αποτελέσματα της δουλειάς του ήδη φαίνονται.

Έχοντας διαπιστώσει τα κενά της ομάδας μας και σε συνεργασία φυσικά με τον κ. Βιέρα, η ΑΕΠ Κοζάνης προχώρησε σε πολλές κινήσεις, μη υπολογίζοντας το κόστος…που σε αυτές τις δύσκολες μέρες κάθε άλλο παρά ευκαταφρόνητες είναι.

Χωρίς να υπάρχει εννοείται ούτε ένα ευρώ έσοδα…από πουθενά.

Η σελίδα μας έχει ήδη κάνει την παρουσίαση των δυο Ουρουγουανών μας -Λόπεζ και Περδόμο- των δύο πολύ ταλαντούχων αμυντικών από τις ομάδες της περιοχής μας -Λάντζιος και Ποσινακίδης- ενημέρωσε για την επιστροφή του Πέτρου Κουντούρη, ενώ ο Σωκράτης Πατίλας έχει ήδη αγωνιστεί σε 2 αγώνες μας.

Εκτός από τους έξι προαναφερθέντες, ενημερώνουμε τους φιλάθλους μας ότι αποκτήθηκαν και ο Iωσήφ Ζάβκο, Έλληνας επιθετικός, μεγαλωμένος στην Αυστραλία και έχει αγωνιστεί σε μικρές κατηγορίες στο Ιταλικό πρωτάθλημα. Ο πανύψηλος φορ (1,87), γεννήθηκε το 1997 και ήρθε στην ομάδα μας σαν πρώτη του μεταγραφή στην Ελλάδα και θα προσπαθήσει να μας δικαιώσει. Φορ περιοχής, πολύ δυνατός, με σωστή ποδοσφαιρική παιδεία.

Ο νεαρός Ηλίας Χαραλαμπίδης, προπονείται με την ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ από το καλοκαίρι και αποκτήθηκε τώρα από τον Μακεδονικό Κοζάνης, αμυντικός, με πολλές δυνατότητες εξέλιξης.

Ο ένατος των μεταγραφών, είναι ο έμπειρος τερματοφύλακας Γιώργος Παπαγερίδης, επίσης ένα δικό μας παιδί, με καταγωγή από Ξηρολίμνη, που είχε ήδη αγωνιστεί στο παρελθόν με τα χρώματα της ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Να σημειωθεί ότι ενώ είχαμε πολλές προτάσεις να δοθούν δανεικά μερικά από τα πολύ νεαρά μας παιδιά, σε ομάδες του τοπικού πρωταθλήματος, ΟΥΔΕΙΣ θέλησε να φύγει. Κάτι που αποτελεί δείγμα και μας ικανοποιεί σαν Σωματείο για το τι σημαίνει ΑΕΠ ΚΟΖΑΝΗΣ.

Η ομάδα μας καλωσορίζει όλα τα νέα μας αποκτήματα στην οικογένεια της και όλοι μαζί, φίλαθλοι, προπονητικό τιμ και ποδοσφαιριστές, θα συνεχίσουμε το όμορφο ταξίδι μας…κόντρα στο ρεύμα.

Με υγιή φιλοσοφία, με οικογενειακό κλίμα και με αγάπη σε αυτό που κάνουμε.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια