Ανέλαβε καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ο Ηλίας Τσιότσιας

 



Ανακοινώνεται ότι την 02-02-2023, μετά από απόφαση του Ανώτατου Συμβούλιου Μεταθέσεων της Ελληνικής Αστυνομίας, ανέλαβε και εκτελεί καθήκοντα Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Ηλίας ΤΣΙΟΤΣΙΑΣ του Δημητρίου.

Γεννήθηκε το έτος 1977 στην Κοζάνη.

Κατατάχθηκε στο Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας το έτος 1995, ενώ αποφοίτησε από τη Σχολή Αξιωματικών το έτος 1999. Αποφοίτησε το έτος 2011 από το Τμήμα Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών - Στελεχών της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης της ΕΛ.ΑΣ. Από τον Ιούλιο του 2016 υπηρέτησε στο επιτελείο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης ως Υποδιευθυντής. Υπηρέτησε σε μάχιμες και επιτελικές Υπηρεσίες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Φλώρινας και Κοζάνης και της ΓΕ.Π.Α.Δ. Δυτικής Μακεδονίας. Έχει λάβει μέρος με επιτυχία σε πλείστα σεμινάρια, εκπαιδεύσεις και μετεκπαιδεύσεις της Ελληνικής Αστυνομίας.


Φοιτεί στη Σχολή Εθνικής Άμυνας του Γενικού Επιτελείου Στρατού. Είναι κάτοχος πτυχίου Αγγλικών (επιπέδου C2). Είναι κάτοχος πτυχίου χρήσης Ηλεκτρονικών Υπολογιστών. Του απονεμήθηκαν για την υπηρεσιακή του απόδοση ηθικές αμοιβές, παράσημα και μετάλλια αστυνομικής αξίας.


Είναι έγγαμος και έχει τρία παιδιά.














Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια