Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης, συμμετέχει στην συμπαράσταση στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας

 



Το Δη.Πε.Θε. Κοζάνης ανταποκρινόμενο στο δημόσιο κάλεσμα της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για συμπαράσταση και αλληλεγγύη στις περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας που επλήγησαν από τον καταστροφικό σεισμό και την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας, συμμετέχει με τρόφιμα μακράς διαρκείας αξίας 200 ευρώ και καλεί με την σειρά του όλους τους πολίτες, τους φορείς και τους συλλόγους της ΠΕ Κοζάνης να συνδράμουν στην πρωτοβουλία αυτή με όποιο τρόπο μπορούν.

 

Σε τέτοιες ανθρώπινες τραγωδίες και φυσικές καταστροφές δεν υπάρχουν σύνορα, φυλές και θρησκείες. Υπάρχουν μόνο ΑΝΘΡΩΠΟΙ που υποφέρουν, δυστυχούν και έχουν την ανάγκη μας.

 

Όσοι επιθυμούν να στηρίξουν την προσπάθεια αυτή μπορούν να πάρουν τα είδη που έχουν αγοράσει στο ισόγειο του κτιρίου του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, Δημοκρατίας 27 κατά τις ώρες 7:00- 18:00  και το Σάββατο 10:00- 13:00 έως και τις 13 Φεβρουαρίου, ώστε μόλις ολοκληρωθεί η συγκέντρωση μέσω των αρμοδίων υπηρεσιών να προωθηθούν στις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό περιοχές της Τουρκίας και της Συρίας.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια