Έμφαση στη γυναίκα... άλλες 2 υποψήφιες τον συνδυασμό "Μαζί για την Κοζάνη"

 

Υποψήφια: Μαρία Αθανασία (Μαρίσια) Αρσενίδου Καρπούζου

 Είμαι η Μαρία Αθανασία (Μαρίσια) Αρσενίδου Καρπούζου. Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το Φεβρουάριο του 1991 και μεγάλωσα στην Κοζάνη. Πατέρας μου ο αποβιώσας Γεώργιος Αρσενίδης, καθηγητής στα Επαγγελματικά Λύκεια και στο ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας ως Μηχανολόγος. Μητέρα μου η Ανδρονίκη Βουκουβάλα Αρσενίδου, συνταξιούχος καθηγήτρια Γαλλικών και πρώην Σύμβουλος Γενικού Γραμματέα Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Διετέλεσα μέλος και υπεύθυνη ΔΑΠ Τρικάλων, πρόεδρος του Σπουδαστικού Συλλόγου ΤΕΙ Τρικάλων και μέλος της ΟΝΝΕΔ Τρικάλων και Κοζάνης. Είμαι Πτυχιούχος Πολιτικός Μηχανικός ΤΕ (Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων) και Πτυχιούχος Εφαρμογών Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία. Επίσης ομιλώ Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και έχω άριστη γνώση Η/Υ.

Είμαι σύζυγος του Χαράλαμπου Καρπούζου και μητέρα δύο παιδιών, ενός κοριτσιού και ενός αγοριού. Είμαι μέλος πολιτιστικών συλλόγων και συμμετέχω σε εθελοντικές δράσεις από μικρή ηλικία.

Επαγγελματικά δραστηριοποιούμαι ως ελεύθερη επαγγελματίας στην πόλη της Κοζάνης και της Πτολεμαΐδας στο χώρο του λιανικού εμπορίου.

Υποψήφια: Κυριακή (Κίκα) Μόσχα Χατζημανώλη

 

Ονομάζομαι Κυριακή (Κίκα) Μόσχα Χατζημανώλη και κατάγομαι από την Κοζάνη. Μαζί με τον σύζυγό μου, Δημήτρη Φουρκιώτη, έχουμε δύο παιδιά ηλικίας 2 και 10 ετών και δραστηριοποιούμαστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες στο εμπόριο ταμειακών μηχανών, φωτοτυπικών μηχανημάτων και ηλεκτρονικής τιμολόγησης.

 

Εργάστηκα ως τραπεζικός υπάλληλος επί 15 ετίας, με τελευταίο μου πόστο Εσωτερικού Ελεγκτή.

Είμαι πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και κάτοχος Μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών από το Πανεπιστήμιο Πειραιά, στην Αναλογιστική Επιστήμη και Διοικητική Κινδύνων. Μιλάω τρεις ξένες γλώσσες.

 

Ως κόρη ελεύθερου επαγγελματία και ύστερα από 25 χρόνια προσωπικού επαγγελματικού στίβου, έχω μάθει πολύ καλά πώς είναι να αγωνίζεται κανείς καθημερινά για να επιτύχει μια καλή ποιότητα ζωής.

 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια