Μάκης Βορίδης: «Δεν έχω δει ποτέ ξανά τέτοια εκδήλωση στην περιοχή. Η ΝΔ θα επιτύχει αυτοδυναμία 100%". Γιώργος Αμανατίδης: «Αισθάνομαι παραγωγικό κομμάτι μιας κυβέρνησης που έλαβε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας»

 


Εκδήλωση, με προσκεκλημένο ομιλητή τον Υπουργό Εσωτερικών, Μάκη Βορίδη με θέμα «Αυτοδιοίκηση του Μέλλοντος», διοργάνωσε ο Βουλευτής Κοζάνης της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Αμανατίδης, το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2023, στην αίθουσα εκδηλώσεων “DOUFAS”.



Στην εκδήλωση, παρουσιάστηκαν άξονες του Κυβερνητικού έργου και τα αποτελέσματα της βουλευτικής δράσης του κ. Αμανατίδη, ενώ πραγματοποιήθηκε και η κοπή της πίτας για το 2023.

Ο κ. Υπουργός στις δηλώσεις του,  στα ΜΜΕ είπε πως «η ΝΔ θα επιτύχει αυτοδυναμία 100%», ενώ στην ομιλία του τόνισε πως
χάρη στις δικές μας νομοθετικές παρεμβάσεις υπήρξε αποτελεσματική διακυβέρνηση στους Δήμους που σταμάτησε τις συνέπειες της απλής αναλογικής».



Από την πλευρά του ο κ. Αμανατίδης τόνισε:  «ο επαγγελματισμός του πρόεδρου της ΝΔ ήταν η δύναμη και η αφορμή να προβάλλω τον εαυτό μου στο μέλλον με έναν νέο αλλά εξίσου παραγωγικό ρόλο. Αισθάνομαι παραγωγικό κομμάτι μιας κυβέρνησης που έλαβε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της χώρας».




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια