Hμέρα λύπης για το Τρανόβαλο μετά την απώλεια του "δάσκαλου", Κώστα...

Η συγκινητική ανάρτηση του πολιτιστικού συλλόγου Τρανοβάλτου

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΩΣΤΑ ! Ημέρα λύπης και θλίψης η σημερινή , για την οικογένειά του, τους συγγενείς , τους φίλους , για όλο το Τρανόβαλτο και για όλη την αθλητική οικογένεια του TAE KWON DO. Η αιφνίδια τραγική είδηση της αποδημίας του Κωνσταντίνου Τζιδημόπουλου συγκλόνισε όχι μόνο εμάς αλλά ολόκληρη την Ελλάδα . 
Τραγικά παιχνίδια της μοίρας μας που όλους μας ξαφνιάζουνε . Τα λόγια (γραπτά ή προφορικά ) είναι αδύνατον να εκφράσουν τα πραγματικά συναισθήματά μας κατά την πληροφόρηση της δυσάρεστης αυτής είδησης . 
Ενός ανθρώπου που αγαπούσε πολύ το χωριό του (το οποίο τον τίμησε με πολύ αγάπη τον Αύγουστο 2009 μαζί με τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαίδη). Ενός ανθρώπου καλοσυνάτου , γλυκού , χαμογελαστού , με συναισθήματα ευαισθησίας και αγάπης στην καρδιά του που θύμιζαν μικρό παιδί . Ενός ανθρώπου με εμβληματική προσωπικότητα που απετέλεσε βασικό θεμέλιο για το οικοδόμημα του αθλήματος του TAE KWON DO στην Ελλάδα. 
Η συγκινητική ανάρτηση του πολιτιστικού συλλόγου Τρανοβάλτου

Ήταν ο προπονητής όλων των Ολυμπιακών μεταλλίων στο ελληνικό TAE KWON DO , απο το 2000 (χρυσό ολυμπιακό μετάλλιο στο Σίντνευ Αυστραλίας ο Μιχάλης Μουρούτσος) , το 2004 στην Αθήνα ( δύο αργυρά ολυμπιακά μετάλλια ο Αλέξανδρος Νικολαίδης και η Ελένη Μυστακίδου) έως το 2008 στο Πεκίνο της Κίνας (αργυρό ολυμπιακό μετάλλιο ο Αλέξανδρος Νικολαίδης) . 
Μέλος της οικογένειας του TAE KWON DO απο την πρώτη ημέρα ίδρυσης της ομοσπονδίας ενώ ήταν ομοσπονδιακός προπονητής απο το 1995 και τεχνικός σύμβουλος μέχρι σήμερα . Η προσφορά του στο TAE KWON DO και στον ελληνικό αθλητισμό υπήρξε ανεκτίμητη , γεμάτη αγάπη και λατρεία στο συγκεκριμένο άθλημα. Ένας δάσκαλος αυθεντικός του αθλήματος , ένας προπονητής με μοναδικό χάρισμα να δημιουργεί , να εμπνέει και να καθοδηγεί . 
Θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους τους ! Ο Θεός να αναπαύσει την ψυχή του και να δώσει Κουράγιο και Δύναμη στην οικογένειά του ! Κώστα , θα σε θυμόμαστε πάντα με αγάπη ! (ΒΓ)

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια