Συνάντηση Κάτανα με Δήμαρχο Καστοριάς


Συνάντηση του υποψήφιου Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Χάρη Κάτανα με τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη.
 
Η ανάγκη τουριστικής αξιοποίησης της Καστοριάς και του αεροδρομίου της βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε το πρωί της Δευτέρας 16 Ιανουαρίου 2023 ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Χάρης Κάτανας με τον Δήμαρχο Καστοριάς Γιάννη Κορεντσίδη, στα πλαίσια των επισκέψεων που πραγματοποιεί με Δημάρχους και εκπροσώπους φορέων για ενημέρωση όλων των σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν τον πρώτο βαθμό της αυτοδιοίκησης και τους κλάδους της οικονομίας της περιοχής.
Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την στήριξη του πρωτογενούς τομέα και την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας της περιοχής, ενώ τονίστηκε η σημασία σωστής αξιοποίησης των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Καστοριάς από την νέα περιφερειακή αρχή μέσα από σωστό σχεδιασμό και αναπτυξιακή στρατηγική, που θα οδηγήσει σε αύξηση της απασχόλησης και τόνωση της εμπορικής δραστηριότητας.
Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης κ. Κάτανας συνεχάρη τον Δήμαρχο Καστοριάς για την επιτυχή διοργάνωση των φετινών εορταστικών εκδηλώσεων , με αποκορύφωμα τα Ραγκουτσάρια, όπου υπήρξε μεγάλη επισκεψιμότητα και συμμετοχή του κόσμου, σε ένα από τα πιο ξακουστά έθιμα της Ελλάδας. Στο τέλος της συζήτησης, ορίστηκε νέα συνάντηση στο προσεχές διάστημα, όπου θα συζητηθούν πιο διεξοδικά όλα τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Καστοριάς.
 
 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια