Δήμος Κοζάνης: Επιστροφή δημοτικών τελών για άτομα με αναπηρία, πολύτεκνους και άπορους


Ο Δήμος Κοζάνης ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους, ότι σύμφωνα με την αριθ. 359/2021 Απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αποφασίστηκε η μείωση των δημοτικών τελών για το έτος 2022 σε ποσοστό 50% για τις παρακάτω κατηγορίες πολιτών:

Άτομα με αναπηρία (ποσοστού 67% και άνω)

Πολύτεκνους

Απόρους (δικαιούχους Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης – ΚΕΑ)


Η μείωση θα γίνει με επιστροφή του ποσού σε τραπεζικό λογαριασμό, εφόσον κατατεθεί σχετική αίτηση των δικαιούχων στο Γραφείο Πρωτοκόλλου του Δήμου Κοζάνης ή ηλεκτρονικά στο mail: protokolo@kozanh.gr


ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ:

Αίτηση (χορηγείται από την υπηρεσία του Δήμου)

α) Για τα άτομα με αναπηρία: Απόφαση Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Αναπηρίας (Πιστοποιητικό Κ.Ε.Π.Α.), με ποσοστό αναπηρίας (67% και άνω) και με χρονική διάρκεια για το έτος 2022.

β) Για τους Πολύτεκνους: Αντίγραφο Πιστοποιητικού Πολυτεκνικής Ιδιότητας ή αντίγραφο κάρτας Πολυτέκνου, θεωρημένη από το Σύλλογο Πολυτέκνων Ν. Κοζάνης και σε ισχύ για το έτος 2022.

γ) Για τους Απόρους: Αντίγραφο της απόφασης δικαιούχου Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ), με ισχύ για το έτος 2022.

Όλοι οι ανωτέρω υποβάλλουν επίσης:


Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Αντίγραφο (1ης σελίδας) βιβλιαρίου Τραπεζικού Λογαριασμού με ευκρινή τον αριθμό ΙΒΑΝ.

Φωτοαντίγραφα και των δύο όψεων της σελίδας, του τελευταίου λογαριασμού ηλεκτρικού ρεύματος, έτους 2022

Σε περίπτωση που τα στοιχεία της παροχής της ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα του αιτούντος δικαιούχου, απαιτείται η κατάθεση αντιγράφου Φορολογικής Δήλωσης (Ε1) έτους 2021.


Προθεσμία κατάθεσης δικαιολογητικών έως: 31 Μαρτίου 2 0 2 3








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια