Ο Ηλίας Κάτανας δηλώνει περήφανος.... Δρομολογείται η μετεγκατάσταση η παραχώρηση οικοπέδου για να στεγαστούν οι νέες υπερσύγχρονες πυροσβεστικές κτιριακές εγκαταστάσεις σε ένα οικόπεδο 7.500 τμ



Ένα μεγάλο όραμα όλων των πυροσβεστών της Κοζάνης αρχίζει να παίρνει σάρκα και οστά αφού σήμερα υπογράφτηκε από τον Περιφερειάρχη της Πυροσβεστικής η αποδοχή της απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Κοζάνης που αφορά την μετεγκατάσταση και την παραχώρηση οικοπέδου για να στεγαστούν οι νέες υπερσύγχρονες πυροσβεστικές κτιριακές εγκαταστάσεις σε ένα οικόπεδο 7.500 τμ περίπου. 
Είμαι πραγματικά περήφανος που σε τόσο σύντομο διάστημα από τότε που ξεκινήσαμε τις πρώτες συνομιλίες και τις συσκέψεις, καταφέραμε να είμαστε τόσο κοντά στην υλοποίηση ενός αιτήματος που ξεπερνούσε τα 30 έτη.
Ως Περιφερειακός Σύμβουλος, πρωτίστως όμως ως πυροσβέστης, οφείλω να ευχαριστήσω τον Δήμαρχο Κοζάνης, Λάζαρο Μαλούτα, για τη βούληση που επέδειξε να ικανοποιήσει ένα χρόνιο αίτημα των συναδέλφων πυροσβεστών μας, όπως επίσης και σύσσωμο το Δημοτικό Συμβούλιο. Να ευχαριστήσω τους Διοικητές των Πυροσβεστικών μας υπηρεσιών και την Περιφερειακή Διοίκηση για τις γρήγορες και υπεύθυνες κινήσεις που κάνανε καθώς και όλους τους πυροσβέστες που περιμέναν τόσα χρόνια για μια τέτοια απόφαση.
Ηλίας Π. Κάτανας
Περιφερειακός Σύμβουλος
π. Αντιπεριφερειάρχης Οικονομικών, Υγείας - Πρόνοιας και Κοινωνικής Συνοχής.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια