Εκδήλωση στην πλατεία, φοιτητική ομάδα Perseus RacingΗ φοιτητική ομάδα Perseus Racing του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας δραστηριοποιείται στον τομέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, σχεδιάζοντας και κατασκευάζοντας αγωνιστικά μονοθέσια. Συμμετέχει στους μεγαλύτερους διεθνείς φοιτητικούς διαγωνισμούς Formula Student και έχει θέσει ως στόχο για τα επόμενα χρόνια να κατασκευάσει το πρώτο της ηλεκτρικό αγωνιστικό μονοθέσιο.

Στα πλαίσια του εορταστικού κλίματος καλούμε τους πολίτες της Κοζάνης να γνωρίσουν από κοντά τα μέλη της ομάδας, να ενημερωθούν για την δράση και τους στόχους της ομάδας αλλά και να δουν από κοντά το νεότερο μας αγωνιστικό μονοθέσιο, τον Icarus. Σας περιμένουμε το Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 12:00-20:00, στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης.

Παράλληλα καλούμε τις τοπικές επιχειρήσεις, να λάβουν μέρος στο εορταστικό πλάνο ανταποδοτικών χορηγιών "Christmas 100x100", δίνοντας ένα συμβολικό ποσό για την υποστήριξη του έργου μας κερδίζοντας έτσι προβολή σε τοπικά events και στο website της ομάδας.

Υπεύθυνος επικοινωνίας: Ευάγγελος Μπουντιούκος Τηλ. 6946437188


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια