Παρουσίαση του βιβλίου «Παλίμψηστα» του Παναγιώτη ΔημόπουλουΠαρουσίαση του βιβλίου «Παλίμψηστα» του Παναγιώτη Δημόπουλου, το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης


Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι: Β.Π.Καραγιάννης, Συγγραφέας-Εκδότης Περιοδικού Παρέμβαση, Παύλος Ταγτεβερενίδης, Φιλόλογος- Δ/ντης Μουσικού Σχολείου Πτολεμαϊδας, Γεωργία Τριανταφυλλίδου, Ποιήτρια. Αποσπάσματα θα διαβάσει ο Κώστας Καρανάτσιος, ηθοποιός.

***

Τα «Παλίμψηστα», που κυκλοφορούν από τις Εκδόσεις Παρέμβαση, είναι μικρά κείμενα δοκιμιακού χαρακτήρα. Ο συγγραφέας μιλά για τη μουσική, ενώ ταυτόχρονα αναπτύσσονται προσωπικοί του στοχασμοί για ποικιλία θεμάτων.

***

Ο Παναγιώτης Δημόπουλος γεννήθηκε το 1977. Είναι πιανίστας και συνθέτης. Έχει εκδώσει ηχογραφήσεις και μελέτες του, αποσπώντας θετικές κριτικές διεθνώς. Διδάσκει μουσική από το 2008. Διετέλεσε Πρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης και Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Κοζάνης. Αυτό είναι το πρώτο, επί της ουσίας, βιβλίο του και δεν είναι απίθανο να παραμείνει το μοναδικό.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια