Με το βουνό θα γίνουν φίλοι…

 


 

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Βουνού που γιορτάζεται κάθε χρόνο στις 11 Δεκεμβρίου, το Παγκόσμιο Γεωπάρκο UNESCO Γρεβενών-Κοζάνης προσκαλεί τους λάτρεις των βουνών, στην εκδήλωση που διοργανώνει το Σάββατο 17/12 και ώρα 19:00 στο Τραμπάντζειο Γυμνάσιο Σιάτιστας.

Αρχικά, θα γίνει παρουσίαση του Γεωπάρκου Γρεβενών – Κοζάνης, στη συνέχεια θα προβληθούν οι φωτογραφίες που έχουν συγκεντρωθεί και θα ακολουθήσει συζήτηση σχετικά με τη διασύνδεσή τους με το Γεωπάρκο.

Το θέμα των φωτογραφιών είναι το βουνό, το βουνό όπως αποτυπώνεται με την διαφορετική ματιά του καθενός. Πώς προσεγγίζει το βουνό ο κάθε φωτογράφος, ορειβάτης, δρομέας, επαγγελματίας συνοδός βουνού ή απλός επισκέπτης.

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να εντοπίζονται εντός της περιοχής του Γεωπάρκου Γρεβενών - Κοζάνης, όπως παρουσιάζεται στον παρακάτω χάρτη.

 

Καταθέστε λοιπόν τις δικές σας φωτογραφίες με όποιον από τους παρακάτω τρόπους επιθυμείτε:

·         με αποστολή στο email: geowonders@gmail.com.

·         με ανάρτηση στη σχετική εκδήλωση στο facebook “Οι λάτρεις των Βουνών” (θα ήταν βοηθητικό να χρησιμοποιηθούν σχετικά hashtags, όπως:
#Geoparkgrevenakozani #InternationalMountainDay #IMD #IMD2022 #MountainsMatter #GlobalGeoparksNetwork #UNESCOGlobalGeoparks
#sustainablemountaintourism

·         με παρουσίασή τους κατά την ημέρα της εκδήλωσης

Επίσης, μπορείτε να μας ενημερώσετε για τις δράσεις που πραγματοποιήσατε την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και να μοιραστείτε μαζί μας το πώς γιορτάσατε την ημέρα αυτή!

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια