Πρόσκληση σε συγγραφείς και φωτογράφους για συμμετοχή σε έκδοση βιβλίου με θέμα «Ο χρόνος που περνά και χάνεται»

 



Οι Εκδόσεις Παρέμβαση, με αφορμή την άφιξη του Νέου Έτους, πρόκειται να πραγματοποιήσουν έκδοση βιβλίου με θέμα «Ο χρόνος που περνά και χάνεται». Θα είναι μία συλλογική έκδοση γύρω από το θέμα του χρόνου.

Στο πλαίσιο αυτό καλούμε συγγραφείς και φωτογράφους, να αποστείλουν κείμενα και ασπρόμαυρες καλλιτεχνικές φωτογραφίες, που θα συμπεριληφθούν στο βιβλίο.

Τα κείμενα μπορούν να είναι αφηγήσεις, ποιήματα, διηγήματα, δοκίμια κ.α. Κάθε ποίημα δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις 500 λέξεις και κάθε πεζό τις 1000 λέξεις. Στο e-mail θα πρέπει να υπάρχει επισύναψη του κειμένου σε μορφή word.doc ή docx, αλλά όχι σε pdf. Τα γράμματα θα πρέπει να είναι πεζά, με τονισμό. Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι ασπρόμαυρες, σε ψηφιακά αρχεία jpeg με ανάλυση 300 dpi.

Συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι 28 Φεβρουαρίου 2023, σε ηλεκτρονική μορφή στη διεύθυνση: info@paremvasibooks.gr

Είναι απαραίτητο να αναφέρεται στο σώμα του e-mail ο τίτλος του κειμένου/φωτογραφίας, καθώς και όλα τα στοιχεία επικοινωνίας κάθε συμμετέχοντος (ονοματεπώνυμο και τηλέφωνο). Ο τίτλος/θέμα του E-mail θα είναι: Ο ΧΡΟΝΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΑΙ.

Η έκδοση στην οποία θα συμπεριληφθούν τα κείμενα και οι φωτογραφίες, θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2023 από τις Εκδόσεις Παρέμβαση.




Πληροφορίες:

24610-29475

6934812044

info@paremvasibooks.gr







Τι είναι ο χρόνος;

Όταν κανείς δε με ρωτάει, ξέρω τι είναι.

Μόλις με ρωτήσουν, δεν ξέρω πια.




Ιερός Αυγουστίνος


































Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια