Του τα έψαλαν για τα καλά του Υπουργού....

 


Τα Χριστουγεννιάτικα Κάλαντα στον Υφυπουργό Μεταφορών Μιχάλη Παπαδόπουλο

 

Γιορτινή ατμόσφαιρα δημιούργησαν σήμερα, Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, μαθητές της Β΄ Δημοτικού από τα Αρσάκεια Εκπαιδευτήρια Ψυχικού, που έψαλλαν τα Κάλαντα των Χριστουγέννων στον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Μεταφορές κ. Μιχάλη Παπαδόπουλο και στον Γενικό Γραμματέα Μεταφορών κ. Γιάννη Ξιφαρά.

 


Οι μικροί μαθητές πέρασαν το κατώφλι του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, όπου τους υποδέχτηκε ο κ. Παπαδόπουλος και τους ενημέρωσε για τον ρόλο του Υπουργείου, ενώ απάντησε στις ερωτήσεις τους για τα ποδήλατα και τα πατίνια. 

 

Ο Υφυπουργός Μεταφορών μίλησε στα παιδιά για τη σημασία της ασφαλούς κυκλοφορίας στους δρόμους, προσφέροντάς τους ένα εκπαιδευτικό βιβλίο για τη χρήση του ποδηλάτου και τους ευχήθηκε καλή πρόοδο.

 

«Τα παιδιά αποτελούν την ελπίδα της κοινωνίας μας και έχουμε χρέος να τους διδάξουμε από μικρή ηλικία την αξία της προστασίας της ανθρώπινης ζωής, ώστε να γίνουν οι καλύτεροι πρεσβευτές στην αλλαγή κουλτούρας για την Οδική Ασφάλεια. Η πρωινή επίσκεψη των μαθητών στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών μας έβαλε στο κλίμα των Χριστουγέννων και μας γέμισε αισιοδοξία να εργαστούμε για μια καλύτερη χρονιά», τόνισε ο κ. Παπαδόπουλος. 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια