ΝΕ Κοζάνης ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: "Μήπως τελικά κάποιοι λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ;|

 



Διαβάσαμε με έκπληξη και απορία την ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, για την επιτυχημένη ημερίδα που διοργάνωσε η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Κοζάνης με θέμα τη «Δίκαιη Μετάβαση» στην Πτολεμαΐδα.

Αλήθεια πόσο πολύ μπορεί να τους ενόχλησε μία ανοιχτή δημοκρατική διαδικασία όπου συμμετείχε πλήθος φορέων και πολιτών της περιοχής και μάλιστα τη στιγμή που ανάμεσά τους ήταν και πολλά στελέχη του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ από το χώρο της αυτοδιοίκησης και των συνδικάτων που κατέθεσαν την συμβολή τους και πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

Δεν έχει κανένα νόημα να τροφοδοτήσουμε καμία συζήτηση ούτε για τις πολιτικές για την ενέργεια επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, ούτε για την έπαρση με την οποία στηρίζουν τις πολιτικές των συγκυβερνήσεων που επιχείρησαν να αλώσουν το Δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ εκχωρώντας την στα ιδιωτικά συμφέροντα. Αυτά άλλωστε τα γνωρίζει ο ελληνικός λαός.

Εκείνο όμως που μας κάνει αλγεινή εντύπωση, είναι πως το αφήγημα της ανακοίνωσης του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ είναι το ίδιο με το αφήγημα του κ. Μητσοτάκη όταν τεκμηρίωνε το ξεπούλημα της ΔΕΗ.

Μήπως τελικά κάποιοι λειτουργούν ως Δούρειος Ίππος της ΝΔ;

 

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια