Συνεργασία Αστυνομίας και Δήμου Κοζάνης για την πραγματοποίηση δράσεων σχετικά με την προστασία των παιδιών

 



Στο πλαίσιο ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης της κοινωνίας σε θέματα που αφορούν την παιδική προστασία, ο Δήμος Κοζάνης προτίθεται να συνδιοργανώσει με τη Διεύθυνση Αστυνομίας Κοζάνης, μια σειρά δράσεων, που θα υλοποιηθούν κατά τη διάρκεια του έτους 2023.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου, στο Αστυνομικό Μέγαρο Κοζάνης, ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας, ο Αντιδήμαρχος, Γρηγόρης Τζουμερκιώτης και η Διευθύντρια Κοινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού, Άννα Παπαντωνίου, συζήτησαν με τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης και Αναπληρωτή Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Δυτικής Μακεδονίας, Ταξίαρχο κ. Σπυρίδωνα Διόγκαρη, καθώς και με στελέχη – αξιωματικούς Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης.

Στόχος αυτής της δράσης είναι η έναρξη δραστηριοτήτων, με σκοπό την προώθηση μηνυμάτων στην κοινωνία που αφορούν στην προστασία των παιδιών, αλλά και η διαρκής εκπαίδευση του προσωπικού που υπηρετεί σε φορείς που απασχολούν και εκπαιδεύουν παιδιά.

Κύριο μέλημα της συνεργασίας μεταξύ Αστυνομίας και τοπικών φορέων του Δήμου, είναι η προάσπιση και η διασφάλιση των δικαιωμάτων των παιδιών, ώστε να καταστούν ολοκληρωμένες προσωπικότητες με ατομική ευθύνη στην κοινωνία.


 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια