Κοζάνη: Βοήθεια για ορφανά παιδιά

 



Παρακαλούμε τους συμπολίτες μας τα ορφανά παιδάκια σήμερα, βιώνουν μία κατάσταση οικτρή πέραν της απομόνωσής τους έχουν και την ανάγκη φαγητού βοηθήστε τους σε τρόφιμα πρώτης ανάγκης πρέπει να κάνουν Χριστούγεννα με γεμάτο στομάχι καί αυτά. Η ομάδα δεν διαχειρίζεται χρήματα {για ευνόητους λόγους }, αλλά διατηρούμε τετράδιο {κουμπαρά} στον "Μπακαλόγατο" , στο οποίο αναγράφουμε τις δωρεές των πολιτών σε χρήμα , έτσι έχουμε την επιλογή να στείλουμε την μανούλα να ψωνίσει είδη πρώτης ανάγκης πχ. γάλα ,λαχανικά , φρούτα τυρί, ελιές κτλ .που αυτά τα προϊόντα , δεν μπορούν να περιμένουν στο καρότσι . Οι ποσότητες δίνονται ανάλογα των μελών των παιδιών .

ΟΧΙ περισσότερα .πχ σε μια οικογένεια με τέσσερα ορφανά θα δοθεί 1,50 κιλό. τυρί , "η ένα κιλό. ελιές "η 30 αυγά κτλ..κτλ.. Απαγορευτικό είναι - ρητά και κατηγορηματικα- να ψωνίσει μπίρες ,ρετσίνες ,ζαχαρώδη κτλ. . . Το ποσόν που θα ψωνίσει αφαιρείται από το συνολικό ποσόν του τετραδίου . Αυτό μπορέσαμε να το πετύχουμε γιατί είναι οικογενειακή επιχείρηση και ο ιδιοκτήτης είναι εθελοντής πχ. εάν ένα λαχανικό "η φρούτο είναι κάπως και δεν πουλιέται, το βάζει δωρεάν στην μανούλα που ψώνισε ... Δεν θα μπορούσαμε να το συνεννοηθούμε με τις πολυεθνικές super -Markert της Κοζάνης διότι δεν υπάρχει κάποιος ιδιοκτήτης. ... Είναι για οικογένειες με ορφανά παιδιά, με δίχως εισόδημα , είναι οικογένειες της διπλανής πόρτας του Δήμου μας που *δεν έχουν πρόσβαση στο κοινωνικό παντοπωλείο , ούτε στο πρόγραμμα των Δήμων, ούτε στα προγράμματα της Περιφέρειας από την ΕΕ. Εκ μέρους των ορφανών παιδιών & του ΔΣ της ομάδας ,σας ευχαριστούμε θερμά! Εκ μέρους των ορφανών παιδιών & του ΔΣ της ομάδας καλές γιορτές και σας ευχαριστούμε θερμά! 

Πρόεδρος: Κωσταντινιά  Ντέμου 6971624807, Αντιπρόεδρος Αθανάσιος Σισμανίδης, Γραμματέας  Ρωμαίου Σοφία, Ταμίας. Μαίρη Ραφαηλίδου

Μελη : Μαρία Ελεονώρα, Ζώρας Ευριπίδης, Κυριακή Σαρηκυριακίδου,  Γεωργία Πάφα Σοφια Ευαγγελοπούλου, Επιστημονικός Συνεργάτης και σύμβουλος Στέλιος Χαρσώνης Νομικός

 

 

 

Δημοσίευση σχολίου

2 Σχόλια

  1. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διευθυντή της εφημερίδας για την ευαισθησία του " Τηλ. επικοινωνίας 69716244807 Κωνσταντινιά Ντέμου "πρόεδρος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Διευθυντή της εφημερίδας για την ευαισθησία του " Τηλ. επικοινωνίας 69716244807 Κωνσταντινιά Ντέμου "πρόεδρος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή