ΔΕΤΗΠ: Aνακοίνωση- ενημέρωση για την διακοπή τηλεθέρμανσης στην Πτολεμαϊδα

 


Πληροφορούμε τους καταναλωτές μας ότι χθες Κυριακή 18/12/2022 και ώρα 08:30 π.μ. διακόπηκε η ηλεκτροδότηση του κεντρικού αντλιοστασίου της ΔΕΤΗΠ λόγω προγραμματισμένων τεχνικών εργασιών στο δίκτυο του ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να διακοπεί η παροχή θερμικής ενέργειας στο σύνολο της πόλης. Για την σχετική ενημέρωση των καταναλωτών μας αναρτήθηκε στο Twitter σχετική ανακοίνωση στις 11:16 π.μ. Η παροχή θερμικής ενέργειας προς την πόλη αποκαταστάθηκε σταδιακά από τις 13:30 μ.μ.

Επειδή σε ιστοσελίδες με τοπικές ειδήσεις αναφέρετε ότι η διακοπή ηλεκτροδότησης ήταν προγραμματισμένη μετά από αίτημα της ΔΕΤΗΠ, ενημερώνουμε τους καταναλωτές μας ότι ΔΕΝ υπήρξε κανένα αίτημα της ΔΕΤΗΠ προς τον ΔΕΔΔΗΕ για προγραμματισμένη διακοπή ηλεκτροδότησης την Κυριακή 18/12/2022, όπως επίσης δεν υπήρξε και καμία σχετική ενημέρωσή μας για την συγκεκριμένη διακοπή του κεντρικού αντλιοστασίου, με αποτέλεσμα να μην ήταν δυνατή η έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών της τηλεθέρμανσης από τις προηγούμενες ημέρες.

Η ΔΕΤΗΠ συνεχίζει τις προσπάθειες της για την έγκαιρη ενημέρωση των καταναλωτών της σε περιπτώσεις διακοπών της λειτουργίας της και θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια στο μέλλον για την βελτίωση της ενημέρωσης αυτής.


ΑΠΟ ΤΗΝ Δ.Ε.ΤΗ.Π.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια