Ανακοίνωση του Δήμου Κοζάνης για τα πρόστιμα που ΔΕΝ επιβλήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία

 






Με έκπληξη διαβάσαμε την ανακοίνωση του κ. Τσιαρτσιώνη αναφορικά με τα πρόστιμα που επιβλήθηκαν στις 6 του Δεκέμβρη, γύρω από την Αίθουσα Τέχνης του Δήμου Κοζάνης «για παράνομη στάθμευση στους γύρω έρημους πεζόδρομους», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει από τη Δημοτική Αστυνομία!

Με μια πιο προσεκτική ανάγνωση του εντύπου της κλήσης θα αντιλαμβανόταν πως τα πρόστιμα ΔΕΝ επιβλήθηκαν από τη Δημοτική Αστυνομία αλλά από αρμόδια όργανα της πολιτείας. Φυσικά οι αρμόδιοι έπραξαν το καθήκον τους, δεδομένου ότι τα αυτοκίνητα ήταν σταθμευμένα σε πεζόδρομο, όπως παραδέχεται και ο ίδιος.

Είναι απορίας άξιο, πολίτες που υπηρετούσαν τα κοινά, να διεκδικούν ιδιαίτερη μεταχείριση, και μάλιστα όταν αυτό αφορά ελάχιστους από τους 500 επισκέπτες που παρακολούθησαν εκείνο το βράδυ την εκδήλωση στην Αίθουσα Τέχνης.

Σε κάθε περίπτωση τα αρμόδια όργανα του Δήμου Κοζάνης με προσοχή θα εξέταζαν την πρότασή του κ. Τσιαρτσιώνη γύρω από το ζήτημα, και όσα έχει να προτείνει γύρω από τα θέματα της κατάργησης πεζοδρόμων ή της αντιμετώπισης του προβλήματος της στάθμευσης, όντας έμπειρος μηχανικός ο ίδιος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια