Μουσικό σχολείο Σιάτιστας 25 χρόνια, στιγμές

 



Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2022 το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Κωνσταντίνος & Ελένη Παπανικολάου» πραγματοποίησε τη Χριστουγεννιάτικη Συναυλία του και παράλληλα παρουσίασε το Αναμνηστικό λεύκωμα «25 Χρόνια…25 Στιγμές» για την επέτειο των 25 χρόνων από την ίδρυση και λειτουργία του.  Το λεύκωμα δημιουργήθηκε με την ευγενική χορηγία της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Κοζάνης κ. Κατερίνας Δαδαμόγια και περιλαμβάνει τις 25 πιο ξεχωριστές στιγμές του σχολείου, από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του μέχρι και σήμερα αλλά και το μεγαλείο του έργου του Μεγάλου Ευεργέτη του σχολείου κ. Κωνσταντίνου Παπανικολάου και της συζύγου του Ελένης, οι οποίοι βρίσκονται συνεχώς δίπλα στο σχολείο σε όλες τις μικρές και μεγάλες στιγμές του.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου απένειμε δια του προέδρου του κ. Γκουτζιαμάνη Μιχάλη Πλακέτα στον κ. Κωνσταντίνο Παπανικολάου ως αναγνώριση της προσφοράς του στη Σιάτιστα και στην παιδεία γενικότερα και στη συνέχεια ακολούθησε πλούσιο καλλιτεχνικό πρόγραμμα με τη συμμετοχή των Μουσικών Συνόλων του σχολείου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Αθανάσιος, η Αντιπεριφερειάρχης Πράσινου Μετασχηματισμού, Επιχειρηματικότητας και Μεταφορών κ. Ευφροσύνη Ντιο, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Κοζάνης κ. Βασιλική Βόντσα, ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού του Δήμου Βοΐου κ. Ναούμ Τσιαούσης, ο Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου κ. Λάζαρος Κώτσικας, ο Αιρετός του ΠΥΣΔΕ  Κοζάνης κ. Ζήσης Ντούντας, ο πρόεδρος του συλλόγου εθελοντών αιμοδοτών Κοζάνης «Γέφυρα Ζωής» κος Σιδερίδης Δημήτριος και πλήθος κόσμου που απόλαυσαν ένα πλούσιο πρόγραμμα με γιορτινές μελωδίες. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. κ. Αθανάσιος, η Διευθύντρια Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης ΠΕ Κοζάνης κ. Βασιλική Βόντσα και ο Δήμαρχος Βοΐου κ. Χρήστος Ζευκλής.

                    Το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας ευχαριστεί θερμά όλους όσους παραβρέθηκαν σε αυτή τη γιορτινή και τόσο σημαντική στιγμή του σχολείου και τους εύχεται να έχουν όλοι υγεία και να γιορτάζουν χαρούμενες στιγμές πάντα υπό τους ήχους της μουσικής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια