Τους «μάγκωσαν» τους 2 ανηλίκους, οι οποίοι λήστεψαν τον Αύγουστο 1 γυναίκα στην Κοζάνη

 



Εξιχνιάστηκαν από αστυνομικούς της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης, ληστεία και απόπειρα ληστείας που διαπράχθηκαν τον Αύγουστο του τρέχοντος έτους, σε βάρος δύο (2) ηλικιωμένων γυναικών, ηλικίας 68 και 73 ετών στην πόλη της Κοζάνης.

 

Συγκεκριμένα, μετά από ενδελεχή έρευνα και κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων προαναφερόμενων αστυνομικών, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία δύο (2) ανήλικων ημεδαπών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε σχετική ποινική δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της απόπειρας ληστείας κατά συναυτουργία.

 

Ειδικότερα, απογευματινές ώρες της 17-08-2022 στην πόλη της Κοζάνης, προαναφερόμενοι ανήλικοι, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, πλησίασαν δύο (2) ημεδαπές γυναίκες, ηλικίας 68 και 73 ετών, οι οποίες κινούνταν πεζές και με τη χρήση βίας αφαίρεσαν από κοινού τη τσάντα της μίας ημεδαπής, ενώ αποπειράθηκαν να αποσπάσουν και την τσάντα της έτερης ημεδαπής, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

 

Αφαιρεθείσα τσάντα εντοπίστηκε σε περιοχή της Κοζάνης και αποδόθηκε στη νόμιμη κάτοχό της, ενώ από το εσωτερικό αυτής είχε αφαιρεθεί χρηματικό ποσό.  

 

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια