To δικαιολογημένο «παράπονο» του προπονητή του «Σπάρτακου» Απόστολου Νούκου προς τον Δήμαρχο Κοζάνης.... «Αναρωτιέμαι, εκεί στον Δήμο Κοζάνης αντιλαμβάνονται τις διακρίσεις αποσπασματικά και κατά προτίμηση;»

 


Με έκπληξη διάβασα στα τοπικά ΜΜΕ τη συγχαρητήρια επιστολή του Δήμου Κοζάνης σε αθλητικό σωματείο της περιοχής για τις διακρίσεις που κατέγραψαν οι αθλητές του στο άθλημα στο οποίο δραστηριοποιείται.

Αναρωτιέμαι, εκεί στον Δήμο Κοζάνης αντιλαμβάνονται τις διακρίσεις αποσπασματικά και κατά προτίμηση; Διότι δεν είδα ποτέ στο παρελθόν μια αντίστοιχη επιστολή όταν αθλητές του δικού μας σωματείου (Σπάρτακος Κοζάνης) σημείωσαν αντίστοιχες διακρίσεις.

Αστοχία ή ατόπημα; Δεν θα έμπαινα ποτέ στην διαδικασία να θίξω το συγκεκριμένο θέμα, οφείλω όμως να το κάνω για τους αθλητές μας και κατόπιν για τους γονείς που είναι πίσω από τα παιδιά αυτά και τα στηρίζουν αφού κάποιοι με τις άστοχες πράξεις τους, άθελα ή ηθελημένα τους απαξιώνουν.








Τα παιδιά αυτά κάνουν 3 με 4 ώρες προπόνηση κάθε μέρα θυσιάζουν πολλά από την καθημερινότητα τους ταξιδεύουν σε όλο τον κόσμο και φέρνουν επιτυχίες κάνοντας το όνομα του Δήμου μας να ακούγεται παντού!!!

Το ξέρατε ότι το σωματείο μας έχει πολλούς Πανευρωπαϊκούς και πανελλήνιους πρωταθλητές;

Το ξέρατε ότι πριν σχεδόν 1 μήνα οι ομάδα μας είχε 2 αθλητές στην εθνική ομάδα στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα Νέων και επίσης και τον προπονητή του σαν ομοσπονδιακό προπονητή, και μάλιστα αυτή η εθνική ομάδα βγήκε 2η σε όλη την Ευρώπη;

Το ξέρατε ότι κάθε χρόνο αυτοί οι αθλητές κερδίζουν πανελλήνια και διεθνή μετάλλια;

Δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού, είναι παιδιά ΆΞΙΑ με ταλέντο πολύ δουλειά, στόχους, όνειρα και περηφάνια!!! Έτσι προχωράμε….

Αυτά τα παιδιά λοιπόν αξίζουν τουλάχιστον την αναγνώριση των κόπων τους, και για αυτά τα παιδιά γράφω αυτήν την στιγμή και αυτά τα παιδιά θα στηρίζω πάντα!!!

Ο προπονητής του αθλητικού συλλόγου ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

Νούκος Απόστολος.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια