Χριστούγεννα μπροστά στο τζάκι της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

 


Η αγαπημένη μας γιορτή, ειδικά των μικρών παιδιών, πλησιάζει κι όλοι αρχίσαμε να μετράμε το χρόνο αντίστροφα! Στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης διαμορφώσαμε μια όμορφη και ζεστή γωνιά που αποπνέει τη θαλπωρή και τη μαγεία των Χριστουγέννων. Εκεί οι μικροί μας φίλοι θα ακούσουν Χριστουγεννιάτικες ιστορίες και παραμύθια, θα κατασκευάσουν τα δικά τους στολίδια, τη δική τους κάρτα και φυσικά θα γράψουν το γράμμα προς τον Άγιο Βασίλη.

Με στόχο να επισκεφθούν και να γνωρίσουν την ΚΔΒΚ όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα και προκειμένου να εμπλουτίσουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων μας ο χώρος θα παραχωρείται ΔΩΡΕΑΝ σε κάθε ενδιαφερόμενο (φορείς, σωματεία, ΚΔΑΠ, μεμονωμένα πρόσωπα) που έχει διάθεση να αναλάβει ο ίδιος τον ρόλο του/της εμψυχωτή/τριας εφόσον η δράση που θα προτείνει θα είναι ανοιχτή και δωρεάν για το ευρύ κοινό ή/ και για σχολικές τάξεις.

Διευκρινίσεις

Υλοποίηση μίας δράσης/ μέρα, διάρκειας 1 έως 2 ώρες, πρωί ή απόγευμα, αναλόγως  της δυνατότητας του/της  εμψυχωτή/τριας., από τις 5-12-22 έως και τις 23-12-22.   

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Το τελικό πρόγραμμα θα διαμορφωθεί και θα ανακοινωθεί αρχές Δεκεμβρίου        

Για δηλώσεις συμμετοχής στο draseis@kozlib.gr ή στο τηλ. 2461049319- εσωτ. 102, από τις 14-11-22 μέχρι και τις 18-11-22

Σας προσκαλούμε να ζήσουμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τη μαγεία των Χριστουγέννων.

 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια