Οι αρχιτέκτονες μηχανικοί της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας ψηφίζουν



Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΔΑΣ – Πανελλήνιας Ένωσης Αρχιτεκτόνων προσκαλεί τους αρχιτέκτονες σε όλη τη χώρα να λάβουν μέρος στις εκλογές για την ανάδειξη της Πανελλήνιας Αντιπροσωπείας που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 σ’ όλη τη χώρα από 09:00 έως 20:00.

 Οι αρχιτέκτονες μηχανικοί της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας θα μπορούν να ψηφίσουν στα γραφεία του ΤΕΕ-Τμήμα Δυτικής Μακεδονίας (Εστίας 3, Κοζάνη) από ώρα 9:00-20:00. 

Την ημέρα των εκλογών θα υπάρχει δυνατότητα εξόφλησης συνδρομών στο ΣΑΔΑΣ-ΠΕΑ (Σύλλογος Αρχιτεκτόνων Διπλωματούχων Ανωτάτων Σχολών – Πανελλήνια Ένωση Αρχιτεκτόνων). Επισημαίνουμε ότι οι συνάδελφοι που έχουν συνταξιοδοτηθεί παραμένουν ενεργά μέλη στον ΣΑΔΑΣ – ΠΕΑ με πλήρη δικαιώματα και βεβαίως με τα δικαιώματα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι. 

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΕΚΛΟΓΩΝ:  https://www.sadas-pea.gr/wp-content/uploads/2022/11/egkiklios_ekloges_sadas_pea_2022_teliko_g_tee-1.pdf ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ: https://www.sadas-pea.gr/eklogika-tmimata-ekloges-sadas-pea-kyriaki-27-noemvrioy-2022/

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια