Γιώργος Αδαμίδης πρόεδρος ΓΕΝΟΠ: “Κάθε ώρα που περνάει δείχνει πόσο μεγάλο κακό έκανε στην Ελλάδα και στη Δυτική Μακεδονία η βίαιη απολιγνιτοποίηση”

 


Κάθε ώρα που περνάει δείχνει καθαρότερα σε όλους μας πόσο μεγάλο κακό έκανε στην Ελλάδα και στη Δυτική Μακεδονία η βίαιη απολιγνιτοποίηση. Κάθε μέρα που περνάει φέρνει ενώπιον των τεράστιων ευθυνών τους όλους όσους ήξεραν αλλά κρύφτηκαν και δεν μίλησαν την ώρα που έπρεπε. Κάθε μήνας που περνάει προσθέτει μεγαλύτερη ύφεση σε κάθε οικονομικό δείκτη που δεν είναι ένας απλός αριθμός αλλά πίσω του κρύβονται οι ζωές όλων μας.

Λαϊκισμός δεν είναι να παλεύεις με τα προβλήματα της συντριπτικής πλειοψηφίας της κοινωνίας θέτοντας τα διλλήματα του πολιτικού, του κοινωνικού και του συνδικαλιστικού αγώνα με έναν τρόπο που τον καταλαβαίνουν όλοι. Λαϊκισμός είναι να περιμένεις που θα κάτσει η μπίλια για να βγεις και να διεκδικήσεις κάτι το οποίο δεν σου ανήκει, κάτι για το οποίο δεν αγωνίστηκες, δεν πρόσφερες, το αντιστρατεύτηκες και όταν η ανάγκη σε έκανε να καταλάβεις ότι ζημιώνει την ιδιοτέλειά σου γύρισες και το οικειοποιήθηκες.

Και αυτό δεν είναι γνώρισμα των απλών, λαϊκών ανθρώπων.

Είναι χαρακτηριστικό των ελίτ


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια