Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης: δωρεά βιβλίων στη βιβλιοθήκη του Γηροκομείου Κοζάνης

 



Ως μικρό δείγμα αναγνώρισης της προσφοράς των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας προς την κοινωνία μας, η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, προέβη σήμερα Σάββατο 05 Νοε 2022, στην δωρεά βιβλίων (ιστορικού και λογοτεχνικού περιεχομένου) για τον εμπλουτισμό της βιβλιοθήκης του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης.


Η κίνηση αυτή η οποία εκδηλώθηκε από πλευράς Ένωσης, έχει συμβολικό χαράχτηκα θέλοντας να προσφέρει μια συντροφιά στις μοναχικές στιγμές των ηλικιωμένων ανθρώπων χαρίζοντας τους βιβλία, τα οποία όπως όλοι γνωρίζουμε είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου και όπως υποστηρίζει και ο σοφός λαός μας << Σπίτι χωρίς βιβλία , δωμάτιο χωρίς παράθυρα>>.Τα βιβλία είναι το παράθυρο μας στον κόσμο, ο μοναδικός μας τρόπος να ταξιδεύουμε σε εποχές, δεκαετίες.

Η ανωτέρω δομή φιλοξενεί μεγάλο αριθμό ηλικιωμένων ανθρώπων οι οποίοι έχουν ανάγκη την στήριξη όλων μας και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να τους ξεχνάμε. Ο υπεύθυνος του Τιάλειου Εκκλησιαστικού Γηροκομείου Κοζάνης, Πατήρ Νικόλαος Βαχτσεβάνος ευχαρίστησε την Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης για την διάθεση των βιβλίων και αναφέρθηκε στον σημαντικό ρόλο των Ενόπλων Δυνάμεων στη συνεχή κοινωνική προσφορά τους στον καιρό της ειρήνης.

Η ανωτέρω δράση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της εξωστρέφειας και της κοινωνικής προσφοράς προς το κοινωνικό σύνολο. Από πλευράς της Ένωσης, παραβρέθηκαν, ο Γενικός Γραμματέας Βότσης Σιδέρης, ο
Αντιπρόεδρος Θεοχάρης Κων/νος και ο Αν. Γεν. Γραμματέα Ζιώγας Δημήτριος.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια